Sevdiğim Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No Life King
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
This type of stuff is like a series of a story, first you gotta be close to her, like she gotta atleast know your name, you can do this by trying to be friends with her friends, and try to find out what she likes or her hobbies, and if youre lucky you can start by chatting her or something.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kızın seni sevdiğini hissetmiyorsan kötü olur sadece aranız daha tuhaf olur biraz daha konuşmanız ve onun senden biraz da hoşlandığını hissetmen lazım yoksa her şekilde kötü biter

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İlk başta kızla muhabbetini geliştir kızın ilgi alanlarını öğren ona göre bir alt yapı oluştur yada uygun bir zamanda açıl

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
her ne kadar bu konu hakkında yorumlar gelirse gelsin sana tek ve en önemlisi olduğunu düşündüğüm tavsiyem internet üzerinden açılmamandır dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Neredeyse bir yıldır gizlice bir kıza aşığım. çok şirin bebek Bir yıl sonra seni seviyorum demeye cüret ediyorum, onun zaten bir sevgilisi var, çok üzgünüm. :(

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Abi bir kızı seviyorsan direkt açılıcaksın flörtmüş platonik miş falanmış yalan boş işler bak bana duygularımı direkt döktüm 2 haftaya yakın konuştum şimdi 1.5 yıl cıkıyorum seviyoruz birbirimizi güveniyoruz birbirimize yani saklama reis hoşlanıyorsanız birbirinizden yap işini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...