Sevdiğim Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka kızlar dürüstlük ister dürüst konuşucam seninle senden hoşlanıyorum de gerisini yalan salla bişi olmaz ben öyle yapıyodum :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
muhabbetin yoksa zor bir tık utanma yanına git birşeyler sor bi sohbet başlat kızla reelde utanıyorsan git dm den filan yaz samimi olun az de çıkışta yemek yiyelim veya öğle arası varsa de yemek yiyelim öğle arası falan kızla kaynaşmaya bak şakalar yap ağızın laf yapsın eğer tipin biraz kötüyse ağızın laf yapsın şuanda ağızı laf yapan erkekler yakışıklı erkeklerden daha fazla kız düşürüyor + ları daha fazla oluyor o yüzden utanma çekinme git konuş ağızın laf yapsın arkadaşlarınla konuşuyormuşsun gibi davran takıl baktın yüz vermiyor sal kızı dünyanın sonu değil ya sonuçta

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga hikayelerine konuyla alakalı mesajlar atarak sohbeti başlat

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
böyle konularda hep arkadaşlarım halletti sonra otomatik bi şekilde oturdu bişiler o sayede oldu neredeyse hepsi

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bakışarak ama derin bak ben hep öyle yapıyorum gjfdskgdfg

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sosyal medyadan takip ediyosan bence sosyal medyadan acılmak daha kolay olur :)

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
en başta güven gelir yavaş yavaş olur ama pat diye olmaz kızın hoşlandığı şeylerle ilgilenebilirsin veya ufaktan ders vs sohbet açmaya çalışabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim önce ufak ufak işleyeceksin kızı beraber dışarıya gezmeye gitmeler işte zaman geçtikçe kol atmalar buluşunca kıza sarılmalar. Doğru anı hissettiğin zaman söyleyeceksin pat diye.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
yakın arkadaşlarıyla arkadaş olmayı deneyebilirsin önce sonra yavaş yavaş ortamlarına dahil olursun zaten böyle böyle bir tanışıklık olur sonrada açılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bi arkadaş gibi yaklaş samimi olmaya çalış çok sıkmamaya çalış daha çok soru sor cevapladığı zaman ufak ufak şakalar yap eğer konuyu uzatmaya çalışmıyorsa görüldü at hergün bişeyler yaz ama kesinlikle sıkma mesajına cevap vermeezse yazana kadar yazma.

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka hayat kimseyi beklemiyor git açıl direkt olarak, ama yüz yüze söylersen daha etkili olacağını düşünüyorum, ha bir de ağızını ara.

Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
dostum ilk once o kizin seni seviceginden emin olman lazim aksi taktirde geri cevrilirsin uzulmene sebep olur en yakin arkadasinsa ona hic yapma

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok nazik yaklaşmalısın ve ona neler yapmaktan hoşlandığını ne tür aktivite yapmaktan zevk aldığını sormalısın

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bodoslama git direkt konus kanka en iyisi o bence beklersen kaybedersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
dostum direk açılma çok da iyi davranma date a çık çok fazla eğlenmesini sağla kızı tanıyorsun neyden hoşlanır felan bunlar sende 2. buluşmayı isticektir huzurlu geçirt güven ver sonrasını da artık sana bırakıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
aga muhabbet kurmadan niye açılıyon önce bi muhabbet kur en basitinden hikayesine yanıt ver çok kasma cevap verdiğinde de kısa tut kes sınıfta biraz kız sinyal verirse anlarsın zaten

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayat kısa beklemeye gerek yok al eline bi çikolata ver eline teklif et :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valla kanka bidaha mı gelecez dünyaya diyip kendini gaza getir ne istiyorsan söyle sonra içinde kalmasın şurda 50 yıl sonra ölcez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...