- Konuyu başlatan
-
Muhabbetim yok bro ilk önce bir muhabbet kurayım sevdiği şeyleri fln öğreneyim sonra sanaldan sonra reale geçerim diye düşünüyorum ama realde biraz zor yanında genelde arkadaşları oluyorOlur neden olmasın biraz kendine güven bu konularda dilin laf yapsın gerisi önemli değil
Sence attığı bir storye mi cevap vereyim yoksa direk selam mı yazayım direk selam gibi bir şey yazarsam kötü olur benceSanaldan yürü zaten realde çözersin bir iki buluşmada birbirinizi okulda görüyorsunuz anladığım kadarıyla. Tek mesaja bakar tanışmanız fazla dert etme kendine olmazsa da canını sıkma.
Tamam burası oky de sence konuşmayı bazen yarıda kessem mi ? Mesela önemli bir şeyde yarıda keseyim ki sabah okulda yanıma gelip sorsun falan ? Merak etsin tarzından.Senin de ilgini çeken bir story atarsa oradan yürü laf lafı açacağını düşündüğün birşey olsun muhabbet yarıda kesilmesin. Ya ben seni nereden tanıyorum falan diye devam edersin
Tanıyorum muhabbetimiz yok. İnsta sc gibi yerlerde ekli.Kızı hiç mi tanımıyorsun ? Ortak konuşabileceğiniz bir yer yok mu ?
Sen kaçan kovalanır taktiğini diyorsun ama başlarda olmaz o onu biraz zaman geçtikten sonra yapacaksın.Tamam burası oky de sence konuşmayı bazen yarıda kessem mi ? Mesela önemli bir şeyde yarıda keseyim ki sabah okulda yanıma gelip sorsun falan ? Merak etsin tarzından.
Aynı fakültede falansan en kolay muhabbet dersten açılır.Tanıyorum muhabbetimiz yok. İnsta sc gibi yerlerde ekli.
TamamdırSen kaçan kovalanır taktiğini diyorsun ama başlarda olmaz o onu biraz zaman geçtikten sonra yapacaksın.
Aynı okuldayız da aynı sınıfta değiliz şuan muhabbet açabileceğim 2 konu var. Bu hafta sınav haftamızdı bundan açabilirim haftaya veya instaya attığı bir story benimde ilgi alanıma giriyorsa ordan sohbet başlatabilirim. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor... :/Aynı fakültede falansan en kolay muhabbet dersten açılır.
Muhabbet şu ne fazla yapışkan ne fazla uzak ortalarda dur başlarda önem vereceksin herşeye konuştuğunuz herşeyle gerçekten ilgileniyormuş gibi yapacaksın gerekirse arada internetten bilgi edinirsinTamamdır
Reis o kadarını da biliyoruzMuhabbet şu ne fazla yapışkan ne fazla uzak ortalarda dur başlarda önem vereceksin herşeye konuştuğunuz herşeyle gerçekten ilgileniyormuş gibi yapacaksın gerekirse arada internetten bilgi edinirsin
Ohooo o zaman halledersin hadi bakalım yolunuz açık olsunReis o kadarını da biliyoruzdaha önce de sevgilimiz oldu ama pandemiden sonra o toplara girmedim ve kızla hiç muhabbetim yok eski sevgililerimle en azından daha önceden bir muhabbetimiz vardı.
Sınıfında değilse bence konuşmayı sanaldan başlat sonradan konuşma iyi giderse buluşursunuz zaten. Benve o stroysine cevap ver direk ilgi alanından girmen iyi olur silinmeden cevap ver bence.Aynı okuldayız da aynı sınıfta değiliz şuan muhabbet açabileceğim 2 konu var. Bu hafta sınav haftamızdı bundan açabilirim haftaya veya instaya attığı bir story benimde ilgi alanıma giriyorsa ordan sohbet başlatabilirim. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor... :/
EyvallahOhooo o zaman halledersin hadi bakalım yolunuz açık olsun
Story atmasını bekliyorum bendeSınıfında değilse bence konuşmayı sanaldan başlat sonradan konuşma iyi giderse buluşursunuz zaten. Benve o stroysine cevap ver direk ilgi alanından girmen iyi olur silinmeden cevap ver bence.
ya aslında gördüğün yerde gidip konuşsan da olur. Kız napıyor bu tacizci demez yani. Hoşlanıyorsa senden kendi devam ettirir zaten konuşmayı. Sadece kendin ol yeter.Story atmasını bekliyorum bende
İlk önce sanaldan başlayıp sonra reale geçicemya aslında gördüğün yerde gidip konuşsan da olur. Kız napıyor bu tacizci demez yani. Hoşlanıyorsa senden kendi devam ettirir zaten konuşmayı. Sadece kendin ol yeter.
İyi geceler brom kafana göre devam et umarım gönlünce olurİlk önce sanaldan başlayıp sonra reale geçicemHer neyse bro eyv ben uyumaya kaçar
Teşekkürler iyi gecelerİyi geceler brom kafana göre devam et umarım gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?