This type of stuff is like a series of a story, first you gotta be close to her, like she gotta atleast know your name, you can do this by trying to be friends with her friends, and try to find out what she likes or her hobbies, and if youre lucky you can start by chatting her or something.
Kızın seni sevdiğini hissetmiyorsan kötü olur sadece aranız daha tuhaf olur biraz daha konuşmanız ve onun senden biraz da hoşlandığını hissetmen lazım yoksa her şekilde kötü biter
Neredeyse bir yıldır gizlice bir kıza aşığım. çok şirin bebek Bir yıl sonra seni seviyorum demeye cüret ediyorum, onun zaten bir sevgilisi var, çok üzgünüm.
Abi bir kızı seviyorsan direkt açılıcaksın flörtmüş platonik miş falanmış yalan boş işler bak bana duygularımı direkt döktüm 2 haftaya yakın konuştum şimdi 1.5 yıl cıkıyorum seviyoruz birbirimizi güveniyoruz birbirimize yani saklama reis hoşlanıyorsanız birbirinizden yap işini