Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reddedilmekten neden korkuyosun? Direkt laps diye söyle ne söyleyeceksin. Kadınlar mıymıntı erkek sevmiyor. Ayrıca kendin ol, başkası olma kadınlar mıymıntı erkek sevmiyor. O olmazsa başkasını denersin. Çok düşünmemen gerek...
dostum haklsıın bende yaşadım öyle açılamama falan kız ile konuş aranı iyileştir sonradan açıl veya önceden sevdiğini belli et böyle hareketlerinle oda belki sana aynı duyguyu besler ve mutlu son olur olmazsada hayırlısı buymuş deyip devam et daha yol uzun
korkunun ecele faydası yok aga en kötü red yersin kız seni sevmiyo diye kızı zorla sevdiricek değilsin daha yolun uzun illa ki seni seven hayatının aşkını bulursun
Kendinizi hazırlayın: Açılmadan önce kendi duygularınızı ve niyetlerinizi netleştirin. Kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda ve ortamda, ne söyleyeceğinizi ve nasıl ifade edeceğinizi düşünün.
Pozitif bir zihniyetle yaklaşın: Kendinize güvenmeye çalışın ve olumlu bir zihniyetle yaklaşın. Reddedilme riski her zaman vardır, ancak bunun size zarar vermeyeceğini ve hayatınızın devam edeceğini unutmayın.
Samimi ve doğal olun: Açılma anında yapay veya abartılı davranmaktan kaçının. Kendi doğal davranışınızı sergileyin ve samimi bir şekilde duygularınızı ifade edin.
kanka reddederse sen birşey kaybetmezsin en azından artık unutmaya calısırsın yoksa her teklif etmediğin gün daha da bağlanıcaksın git seni seviyorum benimle çıkar mısın de reddederse baska kız reddetmezse zaten senindir