Sevdiğim Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Sınıfta Bir Kızı Seviyom kıza sizce nasıl açılmalıyım birazda moral lazım yarın kurs çıkışı açılacam sizce ne söylemeliyim acil yardım

Son düzenleme:
Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bence yavaş yavaş açıl ilk önce ağzını ara mesela bir gün olsa beni sever misin de felan :D adsds

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Brom şimdi sürekli gözüne bakman lazım o da senin gözüne bakıyosa taamdır bakıştınızmı hiç ? arada yakınından geçerken gözünün içine bak seni görürse az daha bak sonra bakma bu olay devam etsin oluyorsa yani kızda sana bakıyorsa taamdır ama kızla hiç bakışmadıysanız mesajı vermen lazım senden hoşlanıyorum mesajını dediğim gibi önce biraz bakışmaya çalış sonra git söyle öyle bam diye sa senden hoşlanıyorum benimle çıkarmısın deme

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
sana bakıyorsa seviyordur qweq
esneme numarası yap bi kaç saniye sonra oda esniyorsa sana bakıyordur izi pizi.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Brom şimdi sürekli gözüne bakman lazım o da senin gözüne bakıyosa taamdır bakıştınızmı hiç ? arada yakınından geçerken gözünün içine bak seni görürse az daha bak sonra bakma bu olay devam etsin oluyorsa yani kızda sana bakıyorsa taamdır ama kızla hiç bakışmadıysanız mesajı vermen lazım senden hoşlanıyorum mesajını dediğim gibi önce biraz bakışmaya çalış sonra git söyle öyle bam diye sa senden hoşlanıyorum benimle çıkarmısın deme
knk bak şöyle kız bazen beni çağrıyor bazen ben dururken yanıma geliyor ve ben herzama onun gözlerine bakıyom bana yumruk atıyor izin veriyom Sence Bu Nasıl Bir Başlangıç ?

sana bakıyorsa seviyordur qweq
esneme numarası yap bi kaç saniye sonra oda esniyorsa sana bakıyordur izi pizi.
Anladım Aslında Buda İyi Fikirmiş Beğendin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
haklısın bencede aynı şekilde yapmanı öneririm.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
baba zaten diğeceği ya evet yada hayır korkma söyleki seni seviyorum fln oda böyle nazlancak falan filan sende orda yapıştır

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
krdsm bence git yanına seni seviyorum de yoksa benim gibi kaybeden olursun.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
krdsm bence git yanına seni seviyorum de yoksa benim gibi kaybeden olursun.
valla ayn öyle bende utanmıştım demedim kız biriyle çıkıyordu dedim seni seviyorum dedi bende seni ama keşke önceden deseydin erken davransaydın fln diyordu duygulandım orda 2 litre yaş geldi gözümden :cryangry::cryangry:

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
geçen bende 4 senelik arkadaşıma açılmıştım ben seni arkadaş olarak görüyorum demişti aklıma geldi sinirlendim bak yine :cryangry:

neyse samurayın dediği mantıklı

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bro valla açılamıyosan güzel bi şiir bul yaz ver eğer okuduktan sonra yanına gelirse güzel sözlerle sevdiğini söylersin gelmese yarını bekle yarın git yanına konuş senden kaçıyosa hiç yanaşma bela olur başına

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bro valla a.ılamıyosan güzeş bi şiir bul yaz ver eğer okuduktan sonra yanına gelirse güzel sözlerle sevdiğini söylersin gelmese yarını bekle yarın git yanına konuş senden kaçıyosa hiç yanaşma bela olur başına
Haklısın Kardeşim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valla ayn öyle bende utanmıştım demedim kız biriyle çıkıyordu dedim seni seviyorum dedi bende seni ama keşke önceden deseydin erken davransaydın fln diyordu duygulandım orda 2 litre yaş geldi gözümden :cryangry::cryangry:
senin yaşadığında çok acı üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...