Sevdiğim Kıza Nasıl Açılabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bende Murat nezaman yazacak diye bekliyordum

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

uzun uzun yazmışsin güzelde yazmışsında kardeşim benim hayatım sonsuz bi film gibi, yaşadığım hayat tanıştığım insanlar ve yaşadığım sorunlardan ötürü çoğu konuda deneyimim ve tecrübem var. gerçek aşkıda tattık yalan sevgiyide tattık. her yaşadığımdan bi ders çıkardım ve yavaş yavaş her konununda derinine indim. vel hasılı kelam bukadar detaya girmeye gerek yok gerçekten salakca şeylerle tavladığım kızlar var ayrıca tam aksinede çok ciddi olarakda tavladığım kızlar var. egomla tavladığım kız bile var yok değil ama her kız farklıdır diye bişey gelicek karşıma biliyorum onuda özetlemek gerekirse kadınlar saçı uzun aklı kısa varlıklardır (tepki vericek safozlar varsa bahsettiğim laf bu konu üzerinde geçerli aksi halde "Cennet anaların ayaklarının altındadır." bu ayet zaten kadınlarla olan bütün kötüleyici/küçük düşürücü konuşmaları çürütmeye yeter.). her kadın çiçeğe ve iki güzel lafa kanar istisnalar bu kaideyi bozmaz. en soğukkanlı ve duygusuz dediğiniz insanların aslında geçmişlerinde aşırı duygusal krizler yaşar ve bu krizlerden ortaya çıkan öfke ve nefret o kişinin hayatını bürümüştür. işte o duygulara dokunup tetiklediğiniz zaman o insanın gerçek yüzünüde görmüş olursunuz . yani buraya film izleyipde gelip size bişeyler anlatmıyorum çok iyi bir gözlemci ve insanları çok kolay analiz edip karakterini dökebilen bi insanım bunada burda samimi olduğum çoğu kişinin birebir şahit olduğunu biliyorum. ben bişeyden emin konuşuyorsam, bi kişiyle ilgili emin konuşuyorsam emin ol ki o iş kesin oluyor.

bu arada küçük bir dipnot: Karşınızdaki kişiye sürekli kendinizi anlatmaya çabalamayın, bırakın o sizi keşfetsin ve keşfedilmeye devam ettikten bir süre sonra size olan hayranlığını dışa vuracaktır çünkü siz kendinizi övmediğiniz için karşı sempati oluşuyor. sevin aşık olun hatta çabalayın ama asla peşinden sürünmeyin haklı olduğunuz konuda susun bişeyler anlatmaya çabalamayın, gidecek olan bugün gitmek istiyosa yarında gitmek isteyecektir çünkü birşeyler eksiktir ve o eksikliğin tamamlanması olağan bile değil bana göre. zamanla karşınıza yeni insanlar çıkıcak kimisi maziyi andıracak kimisi maziyi yakacak

Üye
7 HİZMET YILI

kesinlikle katiliyorum.

bana göre detay lar cok önemlidir. olumlu sonuclari fazla istiyorsan yazdigim seylere dikkat et kesinlikle her defasinda ise yariyor.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Murat Abim Deneyimli Bir İnsandır İşini İyi Bilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kanka Git Seviyorum De Seviyosa Seni Seviyodur Kısa Ve Öz.

Üye
7 HİZMET YILI
samimi ol ve içinden gelenleri söyle. ( klişe mission completed )

BeklavaFISTIK
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu konunun cevabı olsaydı şuan sevgilim vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...