naptin ya. kiz götüyle güler.
film ler de gördükleriniz tamamen hayal ve gercek ile baglasmiyor.
uyanin.
edit: mantik konusunda haklisin.
lakin en mükemmel yöntem mantik ve duygu ile zirt birt girip girip cikmak. kizin kafasi karisacak. duygu kompleksine girecek.
en güclü duygu aci dir. sadece komik seyler konusmayan arada sirada kötü seylerden bahsedin. misal: sevidign birisini kaybettin /kaza gecidirin/ cok zor dönemlerin vardi
sonra konuyu degisitir güzel seylerden bahset. sonra mantik konusuna gir. tekrar duygulardan bahset.
misal:
duygu: yemegin tadi muhtesem di kendimi cok iyi hissettim.
mantik: aksam lahmacun yedim
üzücü duygu: cok iyi bir arkadasimi kaybettim. o benim icin bir kardes gibiydi
positif duygu: dün arkadasimla sinemaya gittim cok güzeldi sana da su filmi tavsiye ederim
mantik: sinema biletleri pahali olmus
tabi kontekse dikkat et. alakasi olmayan konu anlatma.
bazen konusmada laf bulamaz iki taraf ve susarlar. susmaktan korkma. susmak güzel birsey olabiliyor. ilk konusmaya baslama sakin. birak o konussun.
kizlar hep test eder yikik olma cesaretli cevap ver
misal:
a) salak erkek
+ ben marvel filmlerini cok severim
- ben hic sevmem ya o ne öyle cocuk gibi (erkekligini test ediyor)
+ aslinda haklisin ya bende pek izlemem
b) adam gibi adam
+ ben marvel filmlerini cok severim
- ben hic sevmem ya o ne öyle cocuk gibi (erkekligini test ediyor)
+ herkezin zevki farklidir. dövüs sahneler cok hosuma gidiyor
daha cok türlü türlü testler var. ne zaman kendini ispat etmen gerektigini düsünüyorsan bilki test ediyor. bu oyna gelme. acikcasi siklemiceksin veya dalaga gececeksin.
misal:
kiz: sence sismanmiyim (halbuki kilolu degil kendisi de biliyor)
sen: masallahin var canim (iyi duygu), bu gidisle sumo olma kariyerine hic bir engel yok (kötü duygu)
kiz: ya ben kisa boylu erkeklerden hoslanmam (kisa oldugunu biliyor seni deniyor)
sen: cevap verme konuyu degistir
böyle yaparak (dalga gecerek veya cevap vermeyerek) kizi acaib derecede salak yerinie koyuyorsun ve kiz bundan hoslaniyor cünki cesur sun ve hic bir seyi siklemiyorsun.
arada sirada dalga gec ama incitmeden.
saka yapmakdan korkma
saka yapdiktan sonra kiz gülüyormu diye bakma, sen kendin gül.
vücüt dilini dikkat et. odun gibi durma. dik dur/otur
cegingen oldugunu belirten tüm vücut hareketlerinden kacin
ask mektubu yazma
siir yazma
internetden sözler calma
filmlerdekileri yapma
korkak olma
kiza kapiyi acma
hakketmedigi hic bir iltifati yapma (cok güzelsin, gözlerin muhtesem gibi aptalca seyler).
mesajlasirken hizli cevap verme birak aradan biraz zaman gecsin
cok yazma kisa cevaplar ver
kizlarin bazen kiz sorunlari oluyor. hic oralara girme cünki bunlar arkadaslarina anlattiklari seyler ve sen arkadasi olmak istemiyorsun
kizin yaninda kimsenin arkasindan konusma
senin arkadaslarina ve deger verdigin kimseye laf kondurma
kizlardan kizlar hakkinda fikir edinme. cünki ne yaptiklarini bilmiyorlar. tecrübe sahibi erkeklere danis (burada olmam senin icin büyük sans)
amacin kiz ile konusmak. mesajlajmak degil.
mesajlajmak iliski olusdurmaz.
iltifat nasil yapilir?
hakkettigi seyler:
sinavda iyi puan almasi
güzel giyinmesi (burda sicma gercekci ol laf diye iltifat yapma)
sana iyi fikir vermesi
kadinlar ne istediklerini hic bir zaman bilmezler emin ol. tamamen duygusal yapilari var.
eger arkadasi senin iyi biri oldugunu kiza söyliyorsa kiz sana daha cok ilgi gösterir.
baska kizlar ile konusursan otomatik olarak degerin yükselir (ama flört etme seni pic olarak görür)
aklima gelen ve uyguladigim bunlar aklima gelirse yazarim. sorun varsa sor
bu yazdiklarimi sadece strateji olarak görme gercekten aliskanlik haline getir. inan bana cok daha mutlu olursun.
bu zamanin hastaligi baskalari ne düsünüyor ve sürekli kendigini baskalari icin begendirmek (instagram facebook hep bundan dolayi genisliyor)