Sevdiğiniz kıza nasıl açılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kızla buluşma ayarlamaya çalış zaten kaliteli vakit geçiriyorsanız ve kız eğleniyorsa senle birlikteyken nasıl yapacağının pek bi önemi yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben olsam utanırdım kızı denerdim ben biraz utangaç ım ama sen taktik uygulama
direk söyle eğer seviyorsa zaten kabul eder sevmiyor sada geçmiş olsun reis :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
telefonla falan uğraşma karşısına çıkıp durumu izah et 'bence'

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Direk Karşısına Çıkıp Benımle Çıkarmısn Ya Hayır Ya Evet Bu kadar Basit Evet dedımı Ztn İLERDE SEN DÜŞÜNCEN

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Senden hoşlandığına emin olmadan kıza açılma. Üzülürsün :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka bak sımdı sonunu merak edeceksen şimdiden kıza acılma cunku sonunu düşünerek bu ısı yapamazsın öz guvenın olsun ne olursa takmıcaksın bır kızla samımıyetlık kurmak ıcın onun sevdıgı seylerı yap veya kızların senı sewmesını saglıcaksın nasılmı espiri yetegın varsa 500 adım ondesn daha yenı kıza trip attım kız aradı agladı sjsjjs okadarkı baglanmıs bana sewgılım bile deil işte kanka espırılı olman lazım mesela her konuya espiri yapmalısın ama kendın empatı kurup kasındakının yerıne koy ben bu espiriye gulurmıyım gibisinden dusun ondan sonra yap sanmayınkı yakısıklı deılım dıye kız bana bakmaz deme senın kıza dawranısına baglı benım arkadas sakat gibi sewgılısı aboww daglara taşlara tovbeler olsun :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
İlk önce kızın sevdiğinden emin olmak gerek. Bu tür şeylerde ortak kız arkadaşınız varsa onu kullanmak en doğru yöntem olacaktır. Size, sizi sevip sevmediğini bu kız arkadaş sayesinde öğreneceksiniz. Bu kız arkadaş sayesinde kızın hoşlandığı ya da hoşlanmadığı şeyleri öğrenip harekete geçmek en mantıklı hareket olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sakin olmaya çalış çok heyecan yapma ama öneri için mükemmel bir kanal hem vakit geçiriyosun hemde birşey kapıyosun İnce İşler youtube kanalına bakmanı öneririm

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Look when you feel confident, comfortable enough to speak, you speak, and basically be you, do not keep looking for the right and beautiful words to say no, speak your way, say what you feel say you like if you really like it because Sometimes people confuse a lot of attraction with liking or loving, and saying that they love a person is a very strong word, which today is used as if it were a whirlwind, so if you are sincere, you guarantee that you will a good answer, and if you don't have it at least you will still have her friendship.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum Ben giderim telefonla mesajla hiç ama hic uğraşmam gider karşısına çıkarım açık açık benimle çıkarmısın diyorum

Ama kendi kız arkadaşıma çıkma teklifi ederken mekan ayarlayıp mesaj atmadan direk karşısına çıkıp akşam bir yorgunluk kahvesi içelim mi diyorum kabul ediyor samimiysen arkadaş kanka gibiysen sıkıntı olacağını düşmüyorum samimisin zaten kız senin hal hareket ve davranışını biliyor kıza sıcak yaklaş lafı dolandırman söyle
Ya işte samimi olduğumuz için kaybetmekten korkuyorum şimdi iyi kötü yüzünü görüyorum vs ama açıldıktan sonra red yersem eskisi olmayacak hiç bir zaman

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka git açıl ya güven kendine direk bas evliliği pardon nikahı ya pardon sevgiliyi olursun bak

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka ya ben sana aşık oldum çıkak mı ?
olur
ben erkek kankama yaptım olur dedi ama ben erkeğim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
korku filmi seansı al ve salonu ayarla sadece ikiniz sonra teklif et arkadan muzikler gelsin

Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle onun başkasını sevip sevmediğini anlamaya çalışırım ve onuda şöyle yaparım ona seni seven biri var derim ve tepkisine bakarım eğer tepkisi olumluysa ona güvenimi toplayıp çıkma teklif ederdim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sakın ha sakın sosyal mecradan açılma kardeşim git delikanlı gibi de böyleyken böyle benim sana hissettiğim duygular bu verirsen bana elini bende mutlu olurum senide mutlu etmek için elimden gelenin fazlasını yaparım he olmaz dersen de sen yeter ki mutlu ol benle veya bensiz o bana yeter de geç aga ondan sonra oluruna bırak. Olmassa da dünyanın sonu değil :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
basit sıkıccan kıçını gideceksin yüz yüze diyeceksin işte blabla ismi ne ise biraz konuşabilir miyiz zaten köyden indim şehre biri değilse konuşur birde o konuşma esnasında dikkat etmen gereken ipuçları var mesela kız seninle konuşurken yanakları kızarıyor ise biraz çekingenlik utanç vs göstergesi klasik saç oynama muhabbetide öyle çok yaşadım karşılaştım eğer hiç iletişim olmadı ise aranızda ve bu ilk defa olacaksa direk yüzüne gidip işte birlikte takılmaya çıkmaya ne dersin dersen şu klişe lafı duyucan ''bu biraz ani oldu'' eğer bu lafı duyarsan unut o kızı kardeş boşa kovalamada gönlü yokmuş sende 13 yaş çocuk gibide gidip mesajlan falan açılma korkak işleri bunlar tabii ben anlatıyom ama özgüvenin varsa bunlar yoksa sana tek bir cümle söyliyeceğim : bir kere geliyosun bu hayata utanacak bir şeyin kalmadığı zaman merdiveni tırmanırsın. o yüzden yürü reddedilirsen problem değil hayatına devam ediceksin herkes sanıyor işte o işte bu hayır ilk günah şehvetten çıktı bizde innsanoğlu olarak aynı şeyleri paylaşıyoruz emin ol ileride bir zamanda başkasını görüp hoşlanırsın

League of Legends
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Du musst es einfach schaffen deine Ängste zu überwinden und sie anzusprechen. Das ist schwer aber es kann doch eh nichts passieren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...