Sevdiğiniz kıza nasıl açılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hitap şekillerini dğeiştir güzelim gibi mesale arkdaşlıktan flörtliğe geç sonrası geliyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sakın ama sakın mesaj atma adam akıllı yüzüne karşı müsait bir ortamda söylersin zaten oda öyle birşey hissediyorsa olur olmazsa da canını sıkma

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben korkak biri olduğum için telefondan yazardım gerçek hayatta yanına gidip söyleyemezdim utancımdan geberirdim slkdjmaskldjsa

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Direk konuşman lazım biraz belli et önden ama abartma konuşcaklarını düşünme şunu derse bunu derim falan değil her kız doğal konuşmayı sever için ne gelirse öyle konuş hayırlısı olsun

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Aynı mahallede olduğun için aynı zamanı denk getirip konuşmaya çalış dostum okuldan sonra bir yerlere gidin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aynısını yaşadım açılamadım git kıza deki seni seviyorum sen beni sevmiyo olabilirsin de anlat da anlat

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Özgüvenli olacaksın gidip ondan hoşlandığını ona karşı çok güzel duygular beslediğini ve bu duyguları onunla yaşamak istediğini söyleceksin olursa olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sürekli buluştuğunuzda ufaktan çaktırmaya başla arada sırada şakalar yap ufaktan ufaktan olabilr bence

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Birini seviyorsan dolandırma be kardeşim yarının ne olacağını bilemezsin hic bir şeyden cekinme red edilmekten korkma sakın kendin ol ben ondan hoşlandığını söyle daha fazla vakit gecirmek istediğini söyle bitti gitti

Üye
5 HİZMET YILI
kanka bence zamanı bekle açılıcak kadar ıyısen o nun da sneı sevdıgını dusnuyorsan açıl ve soyle zaten o da senı sevıyordur

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum normal şekilde açıl özgüvenin yüksek olsun :)

Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
En iyi yöntem hoşlandığını iyice belli etmen ve onun da hoşuna gidecek şeyler yaparak senden etkilenmesini sağlaman. Bu şekilde hem sen kolay açılırsın hem de reddedilme yüzden azalır

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Gün boyu gezip dolaşıp kahkahalar atarak birlikte eğlenip günün sonuna doğru sahilde kayaların üstünde otururken en duygusal anını beklerim birlikte o güneşin batışına bakarken hiç beklemediği bir anda açılırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
we communication is the best way on it i swear to you

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kız sana nasıl yaklaşıyorsa ona göre iltifat et kanka sana yaklaşmıyorsa sen iltifat felan et yaklaş sıkıntı çıkarmazsa daha çok yakınlaşabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sevdiğin kızlaki samamiyetine bağlı bianda açıl wp dan şok olsun sende direk çık heyecanla tepkisini bekle
ben öyle yaptım ve 5 yıldır sevgiliyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...