Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer ben bu nesilden değilim şekli kızlarla sevgili olursan kaybedersin kanka seni anlayan deger veren birini bulmak lazım ben bulmustum sansımı kaybettim o zamandan beri pismanlıgını yasıyorum sen verdigi degerin karsılııgnı alamayıp seni hor gören bi kızla cıkarsan sakata girersin
Hiç yapma kanka kafan rahat olsun tek takıl arkadaşlarınla sonra der oraya gitme buraya gitme seni iyice sıkmaya başlar benim tavsiyem hiç yapma benim yok kafamda çok rahat yani
Bu devirde kafa dengi düzgün birini bulmak zorlaştı yaa ben artık uğraşmaktan yoruldum bıraktım arayışlarımı. Karşıma çıkarsa bakarım yoksa bakmıyorum.
Herkes birbirine saygısız anlamsız davrandığı için bir önemi kalmıyor ve herkes canı sıkıldığı için sevgili yapıyor, kimse birbirine güvenmiyor. Aldatma peşindeler paso. Bildiğin ahir zamandayız, hiçbir zaman sıcak bakacağımı sanmıyorum. Önümüzdeki süreçlerde de dahil.
Birinden hoşlanırsın, konuşursun, uyuşursun ve sonunda hoşlaşırsanız sevgili olursunuz. Bunun kontrolü sende olmaz, bakış açına da bakmaz. Yamultur adamı
Doğru kişiyi seversen hayatı toz pembe yapar sana.