Sevgilimden ayrildım mutsuzum yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Valla kendine biraz hobby bul kardeşim.Yalnızlık bi hastalıktır.

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ön ergenlikte, ergenliğin ara dönemlerinde ve ilerlemiş yaşlarda ayrılık sonrasındaki davranış biçimleri birbirinden farklıdır.

Bu bir genelleme olmasa da ergenlik döneminde yaşanan ilişkilerin sağlıklı bağlarla kurulduğu söylenemez. Kişinin ruhsal ve bedensel olarak kendini tanımaya çalıştığı ergenliğin ilk dönemlerinde tam anlamıyla ilişki yaşanmaz. Bu dönemde kişinin onay alma ve benliğini tamamlama gibi ihtiyaçları vardır.

Tam olarak bir ilişkiye hazır olup biriyle sevgili olduysanız ancak bu ilişki bittiyse ilişkinin gerçekten tamamlanıp tamamlanmadığına bakmalısınız. İlişkiniz bir anlık öfke ile ya da kendinizi yeteri kadar ifade etmeden bitmiş olabilir. İlişkinizi yarım olarak bırakmamalısınız.

Karşı tarafa içinizden geçen her şeyi söylediyseniz ve ilişkiniz gerçekten bittiyse öncelikle bir süre kendinizi dinlemelisiniz. Biten ilişki sonrasında hemen yeni ilişkiye başlamak veya acı çekmemek için çeşitli şeyler denemek doğru değildir. İlişki somut olarak bitmiş olsa bile içinizde bir şeyler bitmemiş olabilir. Bu dönemde üzülmek, sürekli onu düşünmek, ayrılık acısı çekmek, ağlamak ve uyuyamamak ayrılığın normal seyridir.

Kişi her ayrılıktan sonra kendisini dinleyip acısını tanımalıdır. Sevgiliden ayrılık sonrasında hayatın akışı içinde arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirerek ve çeşitli aktivitelerle ilgilenerek acınızı azaltabilirsiniz.

Ayrılığın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala uyku, dikkat ve iştah problemleri yaşıyorsanız, yaptığınız hiçbir şeyden zevk almıyorsanız uzman desteği almanızda fayda vardır.
ağzından bal damladı sen yazdıysan adsolfğsa

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam fazla bağlandıysan büyük hata yapmışsın hiçbir şey yapmadan kendi halinde takıl yavaş yavaş unutursun zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Önce hissettiğin şeyin sevgi mi yoksa takıntı mı olduğunu anlaman lazım ki ilişkin çok taze 2 haftalık bana kalırsa bu sadece bir istek ve heves ama bunu sevgi olarak düşünelim. Zaman kısa hayat kısa gelip geçici şeyler için kendini üzmeye değmez. Senin onun için üzülme sebebin her şeyin anılarda ki olacağını sanarsın, yanına gelince tekrar eskisi gibi mutlu olacağını zannedersin ve bundan dolayı psikolojikmen insan kendini ona muhtaç hissediyor. Şunu unutma reis bir ilişki hiçbir zaman küllerinden doğmaz. Unutmamak istediğin için unutmuyorsun yoksa unutmak çok basit bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2 haftalık sevgli knk cok şey yapma başka birşeylere odaklanmaya bak her aklna geldikce başka bi faliyete atıl sonradan sonradan unutuyosn zten

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gene saygılı olucam ve çok uzun bir süre değil ama değmez kısmet değilmiş kardeşim ne diyeyim hem takma kafana boşver böyle şeyleri herşey zamanında güzeldir

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 haftalık sevgilimden ayrildim çok mutsuzum bir yol gösterin bana hiçbir arkadaşım yok.
Daha "2" haftalık kanka, çok kafaya takma bence. Ne için ayrıldın bakalım, sorun nedir? Harici olarak arkadaş edinmek çok kolay, arkadaşım yok diyerek arkadaş ortamı edinemeyeceğin anlamına çıkarım yapamazsın. En basitinden git bir kafeye, kütüphaneye milletle sohbet etmeye çalış ya da chatting uygulamalarını kullan, her türlü kendine bir arkadaş bulursun. Her kişinin bir ruh arkadaşı vardır, zor iş değil yani.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
2 yılın acısı geçerde 2 haftanın geçmez sabır ver ya rab

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 Haftada aynı şey 2 yılda bana kalırsa Aç bişeyler izle bir kaç oyuna başla vakit geçirdikçe azalır kardeşim.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sabır sabır sabır mantıklı düşünce içindeki sese sahip ol iyi ol kardesim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Olabildiğince sosyalleşip kız arkadaş veya erkek arkadaş edin bak bakiyim o zaman üzülür müsün dostum.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam 2 haftalık sevgili için üzülmene gerek yok inşallah daha iyileri karşına çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...