ne demek gerçekler bunlarYorumlar için teşekkürler.
Sonra yine üzülüyoruz ama başkası ile Çıkarken :/ o ne Olucak pekiAldatma gibi bir durumu yapacaksa zaten başından onunla olmamam gerekliymiş, ayrılır hayatıma devam ederim gereksiz insanlar için üzülmeye gerek yok.
reis sen daha gerçek sevgiyi görmemişsin gibi hissettim ama XDAldatma gibi bir durumu yapacaksa zaten başından onunla olmamam gerekliymiş, ayrılır hayatıma devam ederim gereksiz insanlar için üzülmeye gerek yok.
herkese gerçek sevgi gelmemiştirki burda herkes aldatmıştır yada aldatılmıştır :/ bu Doğru Çünküreis sen daha gerçek sevgiyi görmemişsin gibi hissettim ama XD
yanlış tercihler insanı üzüyor işte doğru kişi olana kadar beklemek lazım demekkiSonra yine üzülüyoruz ama başkası ile Çıkarken :/ o ne Olucak peki
Kardeşim gerçek sevgiyi görmememle ne alakası var konunun aldatmak bana göre en ama en yapılmaması gereken davranışlardan birisi ayrılmak istiyorsa söyler ayrılır ama aldatmak bambaşka bir şey.reis sen daha gerçek sevgiyi görmemişsin gibi hissettim ama XD
Doğru Kişi gelene kadar $23 Oluryanlış tercihler insanı üzüyor işte doğru kişi olana kadar beklemek lazım demekki
yok yani aldatmış olsa bile sevdiği zaman bi insan yenik düşüyor kendine onu demek istemiştimKardeşim gerçek sevgiyi görmememle ne alakası var konunun aldatmak bana göre en ama en yapılmaması gereken davranışlardan birisi ayrılmak istiyorsa söyler ayrılır ama aldatmak bambaşka bir şey.
Benim fikrimce böyle aşağılık bir davranışı yapan insan anında bitmiştir eyvallahı olmaz bu konunun.yok yani aldatmış olsa bile sevdiği zaman bi insan yenik düşüyor kendine onu demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?