Sevilen kıza nasıl açılınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, geçmişte bir ilişkim vardı. Toplam 2.5 yıl sürdü ve bilindik sonla bitti. Eski sevgiliye tercih edildim, koymasına koydu ama tahmin etmediğim bir şekilde hayatıma bir kız girdi ama yaşadığım güven sorunu vs. olsun hep friendzone oldu bu kızla ama zaman geçtikçe aşık oldu bu kardeşiniz, şu an söyleyemiyorum ve nasılsınız derseniz ne sevgiliyiz ne arkadaşız gibi. Önerilerinizi alabilirim? :D O İstanbul'da ben Ankara'da bu arada.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
kanka yapıcak çok birşey yok bence friendzone yediysen

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka yapıcak çok birşey yok bence friendzone yediysen
kanka işte onu anlayamıyorum bazen billiyor musun beynim yanıyor sanki yaşadıklarım gidiyo acemiye dönüyorum planım Ankaraya geldiğinde bir süre sonra açılmak
bu arada sende hayat nasıl gidiyor ?

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uzak mesafeli ilişkiden de uzak durmanı tavsiye ederim. Genel olarak yorucu geçiyor ve bir süreden sonra kavgaya dayalı geçiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Uzak mesafeli ilişkiden de uzak durmanı tavsiye ederim. Genel olarak yorucu geçiyor ve bir süreden sonra kavgaya dayalı geçiyor.
bu düşünceye katılıyorum hiç yaşamadım ama sonu belli gözden ırak olan gönülden de ırak olur bir süre sonra atalarımız boşa dememiş zamanında dediğim gibi planım o buraya gelince bir süre beraber takıldıktan sonra açılmak sence nasıl veya bir önerin var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum özgüvenini artır kendini iyi yerlere getir sporuna git düzenli bir hayatın olsun derde gömülüp durma sürekli seni oyalayacak faydalı şeyler bul sonra daha düzgün insanlar çevrene geliyo işin özeti:bahçeni güzelleştirmeye bak kelebekler gelmezsede güzel bir bahçen olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu düşünceye katılıyorum hiç yaşamadım ama sonu belli gözden ırak olan gönülden de ırak olur bir süre sonra atalarımız boşa dememiş zamanında dediğim gibi planım o buraya gelince bir süre beraber takıldıktan sonra açılmak sence nasıl veya bir önerin var mı ?
İlkler de çok koyu geçer sonra toxic olmaya başlayan bir ilişki türüdür uzak mesafe ilişkisi bir de çalışıyor isen. Zor çünkü hep düşünme isteği beliriyor için de aslında ona aşık olmuyorsun düşüncelerine aşık oluyorsun gibi ince cizgileri var uzak mesafe ilişkilerinin. İki yere yaşadım ve ikisinde çok iyi tecrübe edip direkt bitirdim. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz sevdiğin kadına dokunamıyor isen ve dokunmayı istediğin zaman yoruluyor isen mantıksızdır zaten. Bunlar benim düşüncelerim hocam. Renkler ve zevkler tartışılmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlkler de çok koyu geçer sonra toxic olmaya başlayan bir ilişki türüdür uzak mesafe ilişkisi bir de çalışıyor isen. Zor çünkü hep düşünme isteği beliriyor için de aslında ona aşık olmuyorsun düşüncelerine aşık oluyorsun gibi ince cizgileri var uzak mesafe ilişkilerinin. İki yere yaşadım ve ikisinde çok iyi tecrübe edip direkt bitirdim. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz sevdiğin kadına dokunamıyor isen bunu istediğin zaman yoruluyor isen mantıksızdır zaten. Bunlar benim düşüncelerim hocam. Renkler ve zevkler tartışılmaz.
aynen öyle katılıyorum hocam düşüncelerine ilk aşkım o kadar mükemmeldi ki sonradan anlamadığım bir şekilde gereksiz toxic olmaya başladı tanıdığım dediğim insandan darbeler yedim üstüne ailevi olay yaşadığım ayın içerisinde beni terketti eski sevgilisine geri döndü duygusal bir boşluğa düştüğümde bahsettiğim kızla çok absürt bir tanışmam oldu 9-10 aydır kesintisiz her gün konuşur aktivite yaparız Allah var beni kendime getirdi

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Karı kız olaylarını pek takan da değilim ilgilenen de değilim ben de bir bu tarz bir şey benim de başıma gelmişti lise zamanında basket idman ev yapıyorum paso o sıralarda okulda basktçiyiz diye kızlar etrafımızda dört dönüyor hiç iplemiyorum bile bi tanesi fena kafayı takmış bayağı bi ilgileniyordu her şeyimle sonra bu kıza biraz yüz verdik ondan sonra geri hemen eski sevgilisine dönüp gitti öyle bi saçma sapan olay oldu ne ben anladım ne de o kız anladı ne yaşadığını yani aslında bu tarz saçma sapan ilişki anıları birçok kez başıma geldi mesela benim de kaç senedir sevgilim yok ama umurumda değil şuraya getireceğim lafı kız muhabbeti değişik bi olay hiçbir zaman anlam veremedim sen de takma gerek yok çünkü kendine yazık etmiş olursun isterse 40 tane sevgili yapsın kendisine aynı anda ondan ona dolaşsın ondan ona üniye falan gidersen veya gidiyorsan oradan mutlaka ve mutlaka kafana göre kız bulursun o kadar abartılacak bir olayı da yok zaten birçoğu günümüzde kendilerini tabiricaizse "haşa tanrısı" gibi gördüklerinden konuşulmuyor bile illa ki arlarında düzgünü vardır da şans işi genel de artık o şansı da kendin mi yaratırsın yoksa o şans mı sana denk gelir bilemem

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Karı kız olaylarını pek takan da değilim ilgilenen de değilim ben de bir bu tarz bir şey benim de başıma gelmişti lise zamanında basket idman ev yapıyorum paso o sıralarda okulda basktçiyiz diye kızlar etrafımızda dört dönüyor hiç iplemiyorum bile bi tanesi fena kafayı takmış bayağı bi ilgileniyordu her şeyimle sonra bu kıza biraz yüz verdik ondan sonra geri hemen eski sevgilisine dönüp gitti öyle bi saçma sapan olay oldu ne ben anladım ne de o kız anladı ne yaşadığını yani aslında bu tarz saçma sapan ilişki anıları birçok kez başıma geldi mesela benim de kaç senedir sevgilim yok ama umurumda değil şuraya getireceğim lafı kız muhabbeti değişik bi olay hiçbir zaman anlam veremedim sen de takma gerek yok çünkü kendine yazık etmiş olursun isterse 40 tane sevgili yapsın kendisine aynı anda ondan ona dolaşsın ondan ona üniye falan gidersen veya gidiyorsan oradan mutlaka ve mutlaka kafana göre kız bulursun o kadar abartılacak bir olayı da yok zaten birçoğu günümüzde kendilerini tabiricaizse "haşa tanrısı" gibi gördüklerinden konuşulmuyor bile illa ki arlarında düzgünü vardır da şans işi genel de artık o şansı da kendin mi yaratırsın yoksa o şans mı sana denk gelir bilemem
bende böyle olayları aslında takmazdım hatta gerek bile duymazdım ama değişik bir duygu içerisindeyim dostum ya mesela sizinle burada şuan dertleşiyorum ya 10dk sonra örnek veriyorum hiçbir şey yaşamamış gibi davranabiliyorum jokere döndüm resmen ağlamam gereken yerde gülme isteği geliyor saçma bir şekilde :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam takma bunları kafana senden daha iyisimi olacak baksana nerelere konu açmıssın bunları düşünüyosun hayatında başarılar

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bende böyle olayları aslında takmazdım hatta gerek bile duymazdım ama değişik bir duygu içerisindeyim dostum ya mesela sizinle burada şuan dertleşiyorum ya 10dk sonra örnek veriyorum hiçbir şey yaşamamış gibi davranabiliyorum jokere döndüm resmen ağlamam gereken yerde gülme isteği geliyor saçma bir şekilde :D
Aslında hala takmıyorsun da onu düşündüğün için böyle şeyler hissediyorsun ama zamanla anlamsız olmaya başlayacak bu duygular her şey zamanla geçtiği için özellikle de bu tarz konular ve hiçbir şey yaşamamış olayı da bir tek sen de yok ben de de var o muhabbet birçok kişi joker gibi olduğuna eminim tr de gerçekten fazlasıyla faktör var bir tek kız olayıyla bitmiyor bu duygu karmaşası

Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
En önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendine :salute:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam takma bunları kafana senden daha iyisimi olacak baksana nerelere konu açmıssın bunları düşünüyosun hayatında başarılar
kafaya takmam bi yerden sonra elinde patlıyo be kanka sorunlarını çözmeye bakmak daha iyi yoksa duyguların içinde birikiyo daha fazla üzülüyosun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Uzak mesafeli ilişkiden uzak dur demiş bir arkadaş eğer sen mutluysan devam et. Önemli olan seni mutlu edebilmesi ve ileride reel olmanız.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
En önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendhay
hayaller mi insanı yaşatır yoksa insan hayalleri için mi yaşar? bence düzgün hayal kurmayı öğren desek daha doğru olur fazla yüksekten uçarsak düşüşüde ağır olur hayaller uyuşturucuya benzer bir anda fazla alıp kesersen kafayı yersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam benimde uzun süreli ilişkim oldu ayrılalı 2 sene oldu halen daha o aklımda ve sürekli onu takip ediyorum ama bir süre sonra insan alışıyor unutmuyor ama alışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
son cümleyi okuyunca bütün yazdıklarımı sildim mesafe ilişkisi boş iştir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
En önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendine :salute:

eyvallah sende zaman ayırdığın için teşekkürler

hayaller mi insanı yaşatır yoksa insan hayalleri için mi yaşar? bence düzgün hayal kurmayı öğren desek daha doğru olur fazla yüksekten uçarsak düşüşüde ağır olur hayaller uyuşturucuya benzer bir anda fazla alıp kesersen kafayı yersin

güzel cümle sevdim :D

kötü bir şey yaşansa bile alışılacağını biliyorum ya maksat sohbet muhabbet olsun akıl akıldan üstündür sonuçta

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kankam yaşadıkların kötü bişey evet ama kafana takmadan önündeki maçlara odaklanmanı tavsiye ederim eğer önceden yaşadıklarında takılı kalırsan bişey yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...