Seçkin Üye
yani bizim neslin kronik sorunu ama o gördüğün ne ilk kız nede son kız bunu unutma ver yolunu geç
hocam aşk boş iş sadece zaman kaybı benim nacizane fiklrim bir kızla arkadaş olarak yeterince yakınlaşmadan ona açılmaman. gerçekten çok yakuın olduğunuzu hissederseniz zaten sevgili olmuş gibi oluyorsunuz. uzak ilişkilerde böyle yapılması daha uygundur bence yani hemen açılma sonra sıkılırsınız. bende bu yolla gitmiştimn o bana açıldı fakat ben yinede olmaz dedim çünkü uzak mesafe ve ayrılınca sonuçları pekte iyi olmuyor halen daha konuşuyoruz ama benden hoşlandığını biliyorum
Bu sözlere bunu izlemek gerekir .İlkler de çok koyu geçer sonra toxic olmaya başlayan bir ilişki türüdür uzak mesafe ilişkisi bir de çalışıyor isen. Zor çünkü hep düşünme isteği beliriyor için de aslında ona aşık olmuyorsun düşüncelerine aşık oluyorsun gibi ince cizgileri var uzak mesafe ilişkilerinin. İki yere yaşadım ve ikisinde çok iyi tecrübe edip direkt bitirdim. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz sevdiğin kadına dokunamıyor isen ve dokunmayı istediğin zaman yoruluyor isen mantıksızdır zaten. Bunlar benim düşüncelerim hocam. Renkler ve zevkler tartışılmaz.