Sevilen kıza nasıl açılınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sen sana karşı bişeyler hissedip hissetmediğini anlarsın bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
friendzone bide üstüne uzak mesafe olmaz hocam gerçekten friendzone yine bi şekilde çözülürde mesafe gerçekten olmuyor hocam.Benimde uzaktan ilişkim oldu kız bi anda farklı şehire taşındı 1.5sene falan çok samimiyet bozulmadı ama sonra bi anda birbirimizden soğumaya başladık en sonunda da kıza yazasım bile gelmeyince ayrıldık ama gerçekten zor bişey uzaktan ilişki yani ne biliyim sarılamamak onla sadece sanaldan vakit geçirmek kolay şeyler değil

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Aga uzak mesafe ilişkiden olmaz benden söylemesi, ama yine de seviyorsan açıl şansını dene

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yani ilişki için yorum yapmak çok mantıksız geliyo bana ama deneyimlediğim en önemli şeylerden biri uzak mesafa ilişkisi kadar boş bir şeyin olmadığı sana önerim dahada ilerlemeden bitir derim uzak mesafa büyük sıkıntı herzaman

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence açılma devri bitti ya git muhabbet kur sadece akışına bırak sonra

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sevilen kıza açınılmaz anlayın şunu artık gider arkadaş olur konuşursun zamanla niyetini ufak ufak belli ede ede onun niyetini anlarsın olursa olur olmazsa olmaz gidip tık diye söylenmez

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka o hataya düşme aynısını yaşadım ben aşık olmuştum zamanla o ise arkadaş değildik ama sevgili de degıldık en sonunda acıldım dedım ıste senı sevıyorum hoşlanıyorum o da dedi ki ben hiç öyle düşünmedim sneın hakkında cok üzüldüm falan filan e dedim arkadaş yada kanka gibi davranmadın hiç 1 kere bile kanka demedın dedim. o da öyle insanım dedi flörtöz biriyim bi sana değil herkese böyleyim demişti..
işin sonu buna benzer olacak kanka sakın söyleme sal gıtsın arkadaş ayağı yapacak kesin

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Reis tek yapman gereken kendine güvenip adam gibi açıklıyacaksın hep geri çekişirsen olmaz o iş hep ilerle :)

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
delikanlı dediğin kimseden korkmaz direkt gidip söyleyeceksin

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Direkt söyle kabul ederse ne mutlu sana etmezse zaman kaybetme yoluna bak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bir kız seviyorsa bunu çok belli eder sana baktığında güler ama hoşlanıyorsa sadece bakışlarıyla belli eder friendzone atıyorsa onu boş ver veya arada friendzone atıyor bazen de cilve yapıyorsa yine bırak çünkü o ne istediğini bilmeyen aklı başka yerde olup yanındakiyle zaman öldürmeye çalışandır ne istediğini bilmeyen insan her şekilde kaybediyor hoşlanıyorsan ve onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsan söyle gitsin ne kaybedersin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ağırdan al knk cok belli edince kızlar da şeh hissi uyanıyor farkına varmıyorlar ama ben başka birine gidiyim her türlü o gelecek bana zaten hissi oluyor kızlarda

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bro cafeye götür sesiz sakin bir yere deki benimde yüreğim böyle sessiz sakin gel kafanı dinle rahatına bak de

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam önüne bakcaksın yeni sayfa aççaksın

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral iyi düşünmen lazım. Aynı olayı yaşadım uzak mesafeydi çok aşıktım onun da aşık olduğunu düşünüyordum ama bir bakmışım friendzone yemişim. Unutması 6 - 7 ay sürdü. Ondan başkasını bulamayacağını düşünüyorsun fakat karşına daha iyi biri çıkınca anlıyorsun. Kıza açılmak istiyorsan direkt söyleme, biraz sohbet muhabbetten sonra buluşmaya çağır. Kabul ederse büyük ihtimalle hoşlanıyordur. Ona göre gerisini sen getirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...