kanka işte onu anlayamıyorum bazen billiyor musun beynim yanıyor sanki yaşadıklarım gidiyo acemiye dönüyorum planım Ankaraya geldiğinde bir süre sonra açılmakkanka yapıcak çok birşey yok bence friendzone yediysen
bu düşünceye katılıyorum hiç yaşamadım ama sonu belli gözden ırak olan gönülden de ırak olur bir süre sonra atalarımız boşa dememiş zamanında dediğim gibi planım o buraya gelince bir süre beraber takıldıktan sonra açılmak sence nasıl veya bir önerin var mı ?Uzak mesafeli ilişkiden de uzak durmanı tavsiye ederim. Genel olarak yorucu geçiyor ve bir süreden sonra kavgaya dayalı geçiyor.
İlkler de çok koyu geçer sonra toxic olmaya başlayan bir ilişki türüdür uzak mesafe ilişkisi bir de çalışıyor isen. Zor çünkü hep düşünme isteği beliriyor için de aslında ona aşık olmuyorsun düşüncelerine aşık oluyorsun gibi ince cizgileri var uzak mesafe ilişkilerinin. İki yere yaşadım ve ikisinde çok iyi tecrübe edip direkt bitirdim. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz sevdiğin kadına dokunamıyor isen ve dokunmayı istediğin zaman yoruluyor isen mantıksızdır zaten. Bunlar benim düşüncelerim hocam. Renkler ve zevkler tartışılmaz.bu düşünceye katılıyorum hiç yaşamadım ama sonu belli gözden ırak olan gönülden de ırak olur bir süre sonra atalarımız boşa dememiş zamanında dediğim gibi planım o buraya gelince bir süre beraber takıldıktan sonra açılmak sence nasıl veya bir önerin var mı ?
aynen öyle katılıyorum hocam düşüncelerine ilk aşkım o kadar mükemmeldi ki sonradan anlamadığım bir şekilde gereksiz toxic olmaya başladı tanıdığım dediğim insandan darbeler yedim üstüne ailevi olay yaşadığım ayın içerisinde beni terketti eski sevgilisine geri döndü duygusal bir boşluğa düştüğümde bahsettiğim kızla çok absürt bir tanışmam oldu 9-10 aydır kesintisiz her gün konuşur aktivite yaparız Allah var beni kendime getirdiİlkler de çok koyu geçer sonra toxic olmaya başlayan bir ilişki türüdür uzak mesafe ilişkisi bir de çalışıyor isen. Zor çünkü hep düşünme isteği beliriyor için de aslında ona aşık olmuyorsun düşüncelerine aşık oluyorsun gibi ince cizgileri var uzak mesafe ilişkilerinin. İki yere yaşadım ve ikisinde çok iyi tecrübe edip direkt bitirdim. Bir daha dünyaya gelmeyeceğiz sevdiğin kadına dokunamıyor isen bunu istediğin zaman yoruluyor isen mantıksızdır zaten. Bunlar benim düşüncelerim hocam. Renkler ve zevkler tartışılmaz.
bende böyle olayları aslında takmazdım hatta gerek bile duymazdım ama değişik bir duygu içerisindeyim dostum ya mesela sizinle burada şuan dertleşiyorum ya 10dk sonra örnek veriyorum hiçbir şey yaşamamış gibi davranabiliyorum jokere döndüm resmen ağlamam gereken yerde gülme isteği geliyor saçma bir şekildeKarı kız olaylarını pek takan da değilim ilgilenen de değilim ben de bir bu tarz bir şey benim de başıma gelmişti lise zamanında basket idman ev yapıyorum paso o sıralarda okulda basktçiyiz diye kızlar etrafımızda dört dönüyor hiç iplemiyorum bile bi tanesi fena kafayı takmış bayağı bi ilgileniyordu her şeyimle sonra bu kıza biraz yüz verdik ondan sonra geri hemen eski sevgilisine dönüp gitti öyle bi saçma sapan olay oldu ne ben anladım ne de o kız anladı ne yaşadığını yani aslında bu tarz saçma sapan ilişki anıları birçok kez başıma geldi mesela benim de kaç senedir sevgilim yok ama umurumda değil şuraya getireceğim lafı kız muhabbeti değişik bi olay hiçbir zaman anlam veremedim sen de takma gerek yok çünkü kendine yazık etmiş olursun isterse 40 tane sevgili yapsın kendisine aynı anda ondan ona dolaşsın ondan ona üniye falan gidersen veya gidiyorsan oradan mutlaka ve mutlaka kafana göre kız bulursun o kadar abartılacak bir olayı da yok zaten birçoğu günümüzde kendilerini tabiricaizse "haşa tanrısı" gibi gördüklerinden konuşulmuyor bile illa ki arlarında düzgünü vardır da şans işi genel de artık o şansı da kendin mi yaratırsın yoksa o şans mı sana denk gelir bilemem
Aslında hala takmıyorsun da onu düşündüğün için böyle şeyler hissediyorsun ama zamanla anlamsız olmaya başlayacak bu duygular her şey zamanla geçtiği için özellikle de bu tarz konular ve hiçbir şey yaşamamış olayı da bir tek sen de yok ben de de var o muhabbet birçok kişi joker gibi olduğuna eminim tr de gerçekten fazlasıyla faktör var bir tek kız olayıyla bitmiyor bu duygu karmaşasıbende böyle olayları aslında takmazdım hatta gerek bile duymazdım ama değişik bir duygu içerisindeyim dostum ya mesela sizinle burada şuan dertleşiyorum ya 10dk sonra örnek veriyorum hiçbir şey yaşamamış gibi davranabiliyorum jokere döndüm resmen ağlamam gereken yerde gülme isteği geliyor saçma bir şekilde
En önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendinebende böyle olayları aslında takmazdım hatta gerek bile duymazdım ama değişik bir duygu içerisindeyim dostum ya mesela sizinle burada şuan dertleşiyorum ya 10dk sonra örnek veriyorum hiçbir şey yaşamamış gibi davranabiliyorum jokere döndüm resmen ağlamam gereken yerde gülme isteği geliyor saçma bir şekilde
kafaya takmam bi yerden sonra elinde patlıyo be kanka sorunlarını çözmeye bakmak daha iyi yoksa duyguların içinde birikiyo daha fazla üzülüyosunhocam takma bunları kafana senden daha iyisimi olacak baksana nerelere konu açmıssın bunları düşünüyosun hayatında başarılar
hayaller mi insanı yaşatır yoksa insan hayalleri için mi yaşar? bence düzgün hayal kurmayı öğren desek daha doğru olur fazla yüksekten uçarsak düşüşüde ağır olur hayaller uyuşturucuya benzer bir anda fazla alıp kesersen kafayı yersinEn önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendhay
En önemlisi de hayal kurmamayı öğren. Bu hayatta hiç kimse kalıcı değil. Hayal kurduk ve gerçekleşmediği zaman acısı çok iyi olur üzer adamı. Dikkat et kendine
hayaller mi insanı yaşatır yoksa insan hayalleri için mi yaşar? bence düzgün hayal kurmayı öğren desek daha doğru olur fazla yüksekten uçarsak düşüşüde ağır olur hayaller uyuşturucuya benzer bir anda fazla alıp kesersen kafayı yersin
hocam takma bunları kafana senden daha iyisimi olacak baksana nerelere konu açmıssın bunları düşünüyosun hayatında başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?