Onaylı Üye
Arkadaşlar bir kaç aydır düşüniyorum ve üstüne durduğum bi oyun konusu var ama robotik kodlama biliyorum sıfırdan yazılım için kolay bi yolu var mı resmini çizmiştim bazı karakterlerin
Her oyunda olduğu gibi bazı optimizasyon sıkıntıları olabiliyor girdik bir işe bakalım üzerinde fazla durmam lazım görüntülerinden çok optimizasyona ilgi vermem gerek sanırımBurada en önemli şey Optimizasyon, biliyorsun ki günümüzde çoğu oyunun derdi bu. Başarılar umarım güzel bir iş çıkarırsın. Kolay bir yolu olursa güzel bir iş çıkmaz bence ortaya.
Yani oyunu diyelim ki sundun ne yapacağını bilmiyorum tam olarak ama, FPS düşüşleri, BUG'lar fazla oldu mu çok kötü oluyor. PUBG ilk çıktığı zamanları hatırlarsın belki, çileydi.Her oyunda olduğu gibi bazı optimizasyon sıkıntıları olabiliyor girdik bir işe bakalım üzerinde fazla durmam lazım görüntülerinden çok optimizasyona ilgi vermem gerek sanırım
Bir arkadaşımla oyun yapma işine girmek istiyoruz sizce pixel art oyunlar güzel mi?evet zor ve ne tür yapıcağına bağlı grafik çizimleri var kodlama bilmen gerekiyor
güzel kanka ben şahsen seviyorum ve biraz daha kolay görsel şölen gibi bir şeyBir arkadaşımla oyun yapma işine girmek istiyoruz sizce pixel art oyunlar güzel mi?
Peki mesela içinde şu olsa güzel olur diyebileceğin şahsi fikirlerin var mı?güzel kanka ben şahsen seviyorum ve biraz daha kolay görsel şölen gibi bir şey
Bi fps oyunu değil ekip oyunu yapmayı planlıyorum bol eğlenceli bol korku dolu olucak tabi ileride unutulmamasını istiyorum bağımlılık gibi bir şey olucakYani oyunu diyelim ki sundun ne yapacağını bilmiyorum tam olarak ama, FPS düşüşleri, BUG'lar fazla oldu mu çok kötü oluyor. PUBG ilk çıktığı zamanları hatırlarsın belki, çileydi.
Evet baktım biraz bir kaç kişiylede konuştum baya uzun sürecek yapmamUnity ile yapabilirsin. Çok uğraştırır ama ortaya güzel bir oyun çıkar. Ayrıca youtube de eğitimleri de var.
Evet onuda düşündüm ama oyun zeka üzerinde olucak ve arkadaşlarla iletişimi fazla olucak bi puzzle oyunu ve korku doluparkur oyunlarıyla başlayabilirsin yada steamde paso kart kasıp satmak için oyunlar var onlara bakabilirsin
Tasarım çok özeniyorum ama beceremiyorum aw bakıyorum bir tasarımlar yapmış lavuklar bence işin grafik kısmı daha zor yaaŞahsen ben yazılım bilmiyorum daha çok işin tasarım tarafına yönelirim diye düşünüyordum
yalan söylemiyim çok kullanmadımRobotik biliyorsan c++ biliyosundun. unreal başlayabilirsin yabancılık çekmezsin