Sigarayı bırakmada en etkili yöntem nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Azaltarak kolay bir biçimde bırakmıştım ben ve baya bağımlısıydım.2-3 günde 2-3 dal az iç kolay bırakırsın öyle bir anda kesip başka şeyler ile oyalanmak çok etkili değil bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
canın her sigara istediğinde su iç veya sakız çiğne

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
first adopt the use of ``organic tobacco``, here in Brazil we call it that, tobacco helps with anxiety because you have to prepare it before smoking, and after you smoke you get much fuller, not to mention that it does not contain nicotine, here's my tip.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sigaraya vereceğin parayı biriktirip yapabileceğin şeyleri düşünürsen faydası olabilir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
doktor gözetimi altında hap kullanabilirsin 1 ayda mideni bulandırmaya başlıyor artık sigara

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Elektronik sigaraya geçebilirsin. Yüksek nikotinden başlar, hafif hafif azaltırsın. Ya da bol aromalı farklı tarzlarda sakız çiğneyebilirsin. İrade de önemli burada tabii ki.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendi sigara bırakma sürecimde deneyimime göre, bir anda bırakmak yerine azaltarak bırakmak, mümkünse stresten uzak durmak, bu süreçte de kafeini bol ürünler (özellikle filtre kahve öneririm) tüketmek, ve de bende çok işe yarayan soğuk su ile diş fırçalamak gibi önerilerde bulunabilirim. Bu meretten bir an önce kurtulman dileğiyle..

Dword Team
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
  • Eczanelerde satılan nikotin sakızı veya pastiller

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence sigarayı bırakmanın en etkili yöntemi elektronik sigara aromaları var çok güzel nikotin yüzdesini kendin ayarliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
mesele gercekten kafada bitirmekten geciyor eğer sağlam bir iradeye sahipsen denemelisin dostum
ki oncesınde bırakmışsın başarı ihtimalin yüksek :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
belki absürt bi cevap olarak gelir sana bilemem ama öncelikle kesinlikle kafada bitirmen lazım. kararlıysan oluyor. sadece sigara için geçerli değil bu söylediğim. kararlıysan bırakırsın.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yavaş yavaş bırakma yöntemi bence çok zayıf yöntem. Direkt bırakmanı öneririm direkt içmeyi bir günde kes. Beyhan budağın YouTube'da bu konuda aşırı iyi bir videosu var. bakmanı oneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...