Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sigara paketin varsa içine badem,fındık falan sevdiğin şeyler koy canın her sigara içmek istediğinde içinde 1 tane al ve spor yap bu yöntemle bırakanları biliyorum
Sigarayı bırakıcaksan misal 2 saatte bir sigara içiyorsun diyelim sigara içiceğin zaman onun yerine başka bişey yap 2 saatte bir tam sigara yakacağın zaman çubuk kraker veyahut elma vs vs koyabilirsin
kanka azını sigara yokken meşgul edecek şeyler bulmayı dene sakız al sakız çiğne ara ara atıştırmalık at ve bi anda bırakmayı deneme kimse bi anda bırakamaz meslea günde 1 paket içiyosan onu 12 ye düşür sonra 10 düşür kendine göre ayarla yavaş yavaş azalt benim peder bu sayede bırakmıştı zamanında 4 yıl oldu daha azına sigara sürdüğünü görmedim
kafanda bitcek bişey mesela elektronik sigara ve azaltarak denedğimde hiç bir etki almadım aynı şekilde bantlarda kişiddn kişiye değğişiyo ama genede kafanda bitirmek en iyi seçenek
yavaş yavaş azalt önce paketini düşür sonra egzersizlere başla zinde kal sağlıklı beslen unutmaya çalış eğlenceli şeyler yaparak kafanı dağıt zamanlaazalacaktır ve iredali olursan tamamen bitecektir sigarayı bırakma hattını da arayabilirsin dostum umarım en kısa sürede bırakırsın