Bende günde 1 paket sigara içerken şu an günde 1-5 arasına kadar indirdim. Bir hafta önce bu sürece başladım. Yaptığım ilk şey 8 gün önce sigara abanmak oldu her saniye içiyordum nerdeyse ve en sonunda bana zevk vermediğini düşünmeye başladım. Bu kafayla ilk 3 gün sigara almadım arkadaşlar arada 1-2 dal uzatıyordu canım çekince içiyordum.
I say this all the time to everyone but I think you should see a professional. There are many therapists who can help you get off smoking. Psychologically speaking, your body is used to it to the point where it probably feels unnatural to not smoke, which will make the process even more difficult. However, with help from professionals and loved ones, I believe in you man.
sakız falan bahane dostum bende kullanıyorum kafanada bitirmeden cidden hiç bir şey olmuyor denedim kafamda bitiremedim olmadı ya da çevrendeki içenlerden biraz uzak durmayı denemelisin
İradeni kullanarak kendini sigaradan uzak tutmaya çalış, tabi göründüğünden çok zor bir şey ama insan ben kesin bir şeyi yapacağım dediğinde hiçbir şey onu durduramaz.
6 aydır içiciydim 6 gündür temizim, elektronik sigaranın faydası acayip var. Daha önceden elektronik sigara kullanıp bırakmışlığım olduğu için bunu da bırakmak zor olmaz herhalde. Elektronik sigara önerimdir