Sigarayı nasıl bırakabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bende günde 1 paket sigara içerken şu an günde 1-5 arasına kadar indirdim. Bir hafta önce bu sürece başladım. Yaptığım ilk şey 8 gün önce sigara abanmak oldu her saniye içiyordum nerdeyse ve en sonunda bana zevk vermediğini düşünmeye başladım. Bu kafayla ilk 3 gün sigara almadım arkadaşlar arada 1-2 dal uzatıyordu canım çekince içiyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankam sigara hemen bırakılmaz önceden günde 4 tane mi içiyordun 3 tane iç her hafta indir acele etmene gerek yok

Üye
5 HİZMET YILI
I say this all the time to everyone but I think you should see a professional. There are many therapists who can help you get off smoking. Psychologically speaking, your body is used to it to the point where it probably feels unnatural to not smoke, which will make the process even more difficult. However, with help from professionals and loved ones, I believe in you man.

Üye
5 HİZMET YILI
dedikleri gibi, bu bir insanın iradesi meselesidir. Burada sigarayı bırakmak çok zordu, bazen bir ay sonra bozuldu. 4 ay kadar sigara içmiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
sakız çiğne ve içme yerek sürekli su veya bişeyler iç ama içgi içerssen ayvayı yresin diyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kafada bitirmen lazım haptır maptır hikaye

Üye
5 HİZMET YILI
sakız falan bahane dostum bende kullanıyorum kafanada bitirmeden cidden hiç bir şey olmuyor denedim kafamda bitiremedim olmadı ya da çevrendeki içenlerden biraz uzak durmayı denemelisin

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ağzın boş kalmasın yada elin 21 gün içmezsen bırakırsın bilimsel olarak kanıtlanmış

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben sigarayı naneli şeyler yiyerek bıraktım çünkü naneli bişey alıp sorna sgiara içine acayıp miğdem bulanıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sakız ve çekirdek işe yarıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bırakıcam diyip bırakılmıyor gerçekten çaba göstermen gerek bulunan ortama bile girmemen gerek yoksa illa ki içersin

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İradeni kullanarak kendini sigaradan uzak tutmaya çalış, tabi göründüğünden çok zor bir şey ama insan ben kesin bir şeyi yapacağım dediğinde hiçbir şey onu durduramaz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dedem günde 3 paket içiyordu bir ilaç kullandı bide kafada bitirdi bırakdı yapabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
6 aydır içiciydim 6 gündür temizim, elektronik sigaranın faydası acayip var. Daha önceden elektronik sigara kullanıp bırakmışlığım olduğu için bunu da bırakmak zor olmaz herhalde. Elektronik sigara önerimdir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
azalta azalta iç, ya da sigara çekirdek falan bunları dene

Üye
5 HİZMET YILI
Sigara isteğimi çay içerek bastırıyorum ama yeni bırakacaksan doktora başvur veya nikotin bandı tak

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bu konuyu elimde sigara varken gördüm :D sigara içmeyecegim de ve birdaha aklından sil at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...