Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben maddiyatdan dolayı tütün kullanıyorum üstelik kendim sarıyorum toplu aldığım için sürekli bakkala gitmek gibi paket bitmesi gibi dertlerimde olmuyor bu da daha fazla tüketmeme sebep oluyor
Bak kardeşim yaşım 18 ben 3 senedir sigara içiyordum ama şuan 1 bucuk aydır içmiyorum nasıl mı bıraktım bak şimdi cidden bırakılmıyor bu arada yani suan birisi uzatsa icerim o derece ama bak cok ciddiyim tek yapman gereken eve halter seti alıp spor çalışman keesinlikle işe yarıyor spor herşeyin ilacı gercekten ve ağzın cidden boş kalmasın mesela ben oyun oynarken cok sigara içerdim oyun oynamayı bir süre azalttım aklına sigarayı getiricek şeyleri bir süre bırak ve sakız çiğne cidden işe yarıyor
Hemen bırakmaya çalışma yavaş yavaş olacak mesela günde 1 paket içiyosan sonraki gün 1 tane sigara bırak diğer gün 1 tane daha en sonunda hiç içmezsin alışırsın