Sigara Bırakılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
6 sene oldu benim de 5 ay bırakmıştım bir takım kız arkadaş sebeplerin den dolayı bıraktım lanet olsun o içtiğim güne, bırakamıyorum ne yaptıysam bırakamıyorum, vucuduö acayip şekilde değişik hareketler sergiliyor sinir öfke ellerim titriyor içmediğim de tek bana mı özel bu anormal durum bilmiyorum ama, günler den bugün yani 1 hafta önce her akşam 1 kase yoğurt tüketiyorum, sigaranın yokluğunu dai hissettirmiyor, eskisi gibi canım çekmiyor ve ben 1 haftadır sigara kullanmıyorum, 1 kase yoğurt gece saatlerin de vee özellikle kahvaltı tüketmelisin, gün de 2 ögün, sabah, akşam 1 KASE

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
danışma hatlarını ara bazı doktorların çok değişik stratejileri var ve işe yarıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sigarayı 10 seneye aşkın içiyorum bir kere bırakmayı denedim 1 ay civarı içmedim ama iş yerinde sürekli strese girdiğim için tekrar başladım kurtulamıyorum. Bildiğiniz yöntemler varsa açığım deneyeme.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
2 aydır içmiyordum ama son zamanlarda çıkan virüs muhabbeti bahane oldu tekrar başladım ama pişmanım keşke he deyince bırakılabilse

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bırakmayı denemekten bıktım hocam artık bilmiyorum ne olacak halımız atın ölümü arapadan olsun dedim artık en son

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir maraşlı olarak sigarayı bırakmanın yöntemini anlatayım.
yaklaşık 18 yaşımdan beri maraş otu kullanıyorum,Bu maraş otuna bazıları uyuşturucu gözüyle baksa da,alakası yoktur.içeriğinde nikotin ve ağaç külü bulunur.Askerdeyken nikotin isteğimi bastırmak için deli gibi sigara içiyordum, günde 2 paket civarı.Ve boğazım tahriş olmuş,nefes darlığı sorunları yaşadım.Askerlik biter bitmez tekrar Maraş otu kullanmaya basladım ve bir daha elime sigara almadım.Şimdi aklınızda şu soru olabilir,maraş otu zararlımı? ciğerlere bir zararı yok fakat beyin hücrelerini öldürüryor,ama bana göre sigaradan daha az zararlı :D sigarayı bıraktıktan sonra Ota kendinizi fazla kaptırmadan bırakabilirseniz iki illettende kurtulmuş olursunuz.Ben otu bırakmayı başaramadım. :^^

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yaşım 30, ortaokul 6.sınıftan beri sigara içiyorum ama amatör ve profesyonel hentbol da oynadım 18 yıl, sigara için ama spor da yapın:)

Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bundan 7 yıl once bende kullanıyordum hocam acıkcası epey zorlandım bırakırken hak verıyorum sana fakat kendıne ımkansız olmadıgını hatırlatıp sıgarayı bıraktıgında gerek cebıne gerekse saglıgına kattıgı yararları dusunerek ısını bıraz daha kolaylastırabılırsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam nikotin sakızları oluyor onlar bırakmanda büyük ölçüde fayda eder.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
çağrı hatlarından yardım alabilirsin bence hocam faydasını gören tanıdıklarım var

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keteme gidip ilaç alabilirsin kardeşim öyle bıraktı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eczanelerde satılan haplar işe yarıyor benim amcamın oğlu bıraktı hap yuttuktan sonra canı sigara istemedi

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bırakmayı denedim artık daha fazla içiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keteme basvur ilaç ile bırakırsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kardeşim nasıl istesen oruç vs tutuyorsun irade meselesi.Sigara bırakmakta aynen böyle

Ben su değilim bunları nasıl kaldırayım
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sigada bırakılması çok zor bir şey babamdan biliyorum dostum Allah yardımcınız olsun kısa sürede bırakmanız dileğiyle.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum eczanede yardımcı ilaclar var ama senin iradene bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...