Sigarayı nasıl bırakabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I started smoking when I was near ur age. I quit after about 5 years of smoking regularly, One day I just decided to stop, no matter what urge I got to smoke it I ignored it, I did, however, start smoking weed so that helped. You just have to make up ur mind and stick to it, if u say wait till tomorrow, tomorrow will never come.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hayatınızda farklı şeyler yapmaya başlayın, böylece sigarayı bırakmanıza yardımcı olabilir, örneğin yürüyüşe çıkabilirsiniz

Üye
7 HİZMET YILI
sometimes i take a walk too, while smoking ... -_- ". the only time im not smoking is when i with my family or with my crush. XD

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Sigara içen arkadaşlarınla daha az görüş. Sigara içen arkadaşların ile görüşünce onları kafelerin sigara içilmeyen yerlerine oturmaya ikna et. Bir süre kendini eve de kapatabilirsin yani sadece işten eve evden işe. Yani kısaca göz görmeyince gönül katlanır kanka.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
daha az sigara içmeye başlayın veya nikotini doğal lezzet dumanları ile değiştirin ... birçok insan buharlaştırıcıların da yardımcı olduğunu söylüyor

Üye
5 HİZMET YILI
ben sakız çiğneyince hiç aklıma gelmiyor sigara içmek sende deneyebilirsin

AvA
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Think positive,
Make a plan to quit smoking,
Consider your diet,
change your drink,
Identify when you crave cigarettes,
get some stop smoking support,
get moving,
Make non-smoking friends,
keep your mouth and hands busy,
Make a list of reasons to quit.

I hope i helped you.

ss
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha tam tiryaki olmamışsın kolay bırakabilirsin içme direk tam anlamıyla bağımlı olursan bırakmaya bile başlamak istemezsin nikotin sakızları falan var eczanede eğer canın cekerse onlardan al çiğne

Banlı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sakız ve bant kullanarak yavaş yavaş bırakabilen varsa yorumuma alıntı yapıp biraz anlatsın merak ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim ailem öğrendiğinde 2 ay bırakmıştım sonra maalesef tekrar başladım, hala içiyorum ama bende bırakmayı düşünüyorum, bırakmayı düşünüyorsan bi anda hiç içmemen lazım, yavaş yavaş bırakılacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bana kalırsa ilaç vs. bahane dostum iraden kuvvetliyse bağımlılık bile çözülüyor kafada bitir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ahh güzel kardeşim öyle bir yolki bu girişi bir fırt çıkışı hep tırt cok zor işin sağlam bir irade gerisi hikaye ! :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Allen car sigara bırakma videosunu izle yardımcı olur belki 1 saat video izlerken sigara içebilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
28 yaşındayım 15 yıldır içiyorum . Bırakmak bir rüya diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...