Mesajlarda gördümde yok virüs kaparım yok korkuyorum bakanlar takmıyor uzatılsın sınav sorsam şimdi bu kişilere sınava çalıştınızmı 7/24 pc oynayıp sınavın son günü çalışan insanlar bence lgs veya diğer sınavlar uzatılmadan yapılmalı .
Virüs var diye sınav iptal olcak diye bişey yok ben iptal olmayacağını bildiğim için çalışmaya devam ettim
Sonuça çok uzun hazırlanıyoruz ve iptal yada uzatılıyor saçmalık olurdu
aga bence sınavları yapmalarının tek sebebi sorular hazır ve çalınma tehlikesidir.soruların onaylanması için gönderilen yerlerden birisi paylaşsa soruları diye ertelemiyorlar bence, benim düşüncem böyle çünkü ertelerlerse min 1 ay ertelenir bu da soruların çalınma ihtimalini yükseltir,bu benim düşüncem.
Eyvallah, virüs bulaştırmak istemezsiniz onu anlarımda. Bazıları çalışmadığı için de erteletmek istiyor. Prof Serdar hocanın dediği gibi, zamanında yeşil kart çıkartırken 13 milyon kişi başvuruyorsa bunun 1 milyonu sahtekarsa, geriye kalan 12 milyonu ateşe atamam onların hakkını alamam. Yapacak bir şey yok hatta bunun hakkında konuşmayın moraliniz bozulur şurda kalmış 8/10 gün gidip dersinize çalışın. Allah hakkınızda hayırlısı olanı versin başarılar diliyorum. KİLİT