Sınav Olan İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Mesajlarda gördümde yok virüs kaparım yok korkuyorum bakanlar takmıyor uzatılsın sınav sorsam şimdi bu kişilere sınava çalıştınızmı 7/24 pc oynayıp sınavın son günü çalışan insanlar bence lgs veya diğer sınavlar uzatılmadan yapılmalı .

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kaldığım Ders Yok Sorumlu Dersim Yok Kafam Rahat Bro

ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Virüs var diye sınav iptal olcak diye bişey yok ben iptal olmayacağını bildiğim için çalışmaya devam ettim
Sonuça çok uzun hazırlanıyoruz ve iptal yada uzatılıyor saçmalık olurdu

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kahretsin, henüz hiçbir şey gözden geçirmedim

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
aga ülkede virüs var ülke karısmıs durumda bastakiler hala sınavın pesındeler bide bizi sinavla daha cok strese sokuyorlar :(

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga bence sınavları yapmalarının tek sebebi sorular hazır ve çalınma tehlikesidir.soruların onaylanması için gönderilen yerlerden birisi paylaşsa soruları diye ertelemiyorlar bence, benim düşüncem böyle çünkü ertelerlerse min 1 ay ertelenir bu da soruların çalınma ihtimalini yükseltir,bu benim düşüncem.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
valla biz geçtik oraları şimdi seneye üni. sınav var nabcam bilmiyom

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bılgınız Uzere Yakında Sınavlar Var Ne Dusunuyorsunuz Durumlarınız Ney Ulkede Vırus Var Hayla Sınav Yapıyorlar ( Derslerınız Nasıl Calısabıldınız mı )

Eyvallah, virüs bulaştırmak istemezsiniz onu anlarımda. Bazıları çalışmadığı için de erteletmek istiyor. Prof Serdar hocanın dediği gibi, zamanında yeşil kart çıkartırken 13 milyon kişi başvuruyorsa bunun 1 milyonu sahtekarsa, geriye kalan 12 milyonu ateşe atamam onların hakkını alamam. Yapacak bir şey yok hatta bunun hakkında konuşmayın moraliniz bozulur şurda kalmış 8/10 gün gidip dersinize çalışın. Allah hakkınızda hayırlısı olanı versin başarılar diliyorum. KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...