Asus bir çok ürün yapmışlığı var fakat ryzen dediğin işlemci tabanlıAsus markası yada ryzen markası arasında git gel yapıyorum hangisi daha iyi performans veiryor ve ve hızlı güçlü ?
onumu tercih ediyosunAsus bir çok ürün yapmışlığı var fakat ryzen dediğin işlemci tabanlı
ekran kartı kullanarakAsus mu Ryzen mi derken? Ryzen işlemci markası Asus ise anakart ekran kartı laptop çoğu şeyi üretiyor ? Biraz daha açıklayıcı söylersen yardımcı olabilirim.
ekran kartı markası olarakneyden bahsettiğini anlayamadım yeterince açıklayıcı anlatırsan
ekran kartı dostumSize lazım olan işlemci mi anakart mı tam olarak ne demek istediğini anlayamadım biraz daha açıklarsan güzel olur.
teşekkürlerRyzen bir işlemci türüdür dostum
Amd diyeceksen eğer asus a kıyasla fiyat performans açısından daha iyi ekran kartı konusunda
Kanka ekran kartı olarak ryzen değil onun ismi AMD. Bence bu konuda Asus, AMD ye göre daha iyi.ekran kartı kullanarak
Gigabyte öneririm dostum arkadaşım geçenlerde aldı gayet memnun olduğunu söyledionumu tercih ediyosun
Post automatically merged:
ekran kartı kullanarak
ekran kartı markası olarak
ekran kartı dostum
teşekkürler
teşekkür edermGigabyte öneririm dostum arkadaşım geçenlerde aldı gayet memnun olduğunu söyledi![]()
amd diyosun ama ryzen de cok yavaşKanka ekran kartı olarak ryzen değil onun ismi AMD. Bence bu konuda Asus, AMD ye göre daha iyi.
her ikisinide dostumKnk çok çarpraz soru soruyorsun ikisi farklı şeyler sen işlemci türünü soruyorsun yoksa ekran kartımı
Her 2sini nasıl soracaksın 2sininde kapsadığı bileşen alanları farklı ekran kartı içinse asus bence daha ön plandaher ikisinide dostum