Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce galatasarayın barcelona ile beraber kalmasının sebebi ne
Şimdi samiyende yenebilir mi? Bence yenebilir. Bizim takımın taraftar baskısı çok yoğun. Real Madrid maçındada samiyende çok farklı bir atmosfer olmuştu. Ama yinede çok zor.
Barcelona as kadro ile çıkmadı aslında ama ikinci yarı baya as oyuncularını aldılar. Galatasaray ligde kötü durumda olsa da gayet güzel oynadı belki bir ihtimal evlerinde elerler
Galatasaray avrupada başka bir ruh ile savaşıyor. Bence takım ruhunu avrupada daha iyi yansıttıkları için yenilmediler. İstanbul da galatasarayın barcelonayı eleme şansının olduğunu bile düşünüyorum. (Fenerbahçeliyim)
Barcelona'nın zorunlu(ya da tercihen) rotasyona gitmiş olması bence en etkili faktör, bi de sanki Galatasaray'ı biraz hafife almışlar gibi sezdim sahada, nasıl olsa bu maçı kazanırız gibi çıkmışlar sahaya, bunların üstüne Galatasaray'ın ekstra dirençli oyunu ve kalecinin çok iyi performansı sonucu doğurdu diye düşünüyorum
Galatasaray defanstan dışarı fazla çıkamadı top her zaman barcolanın ayağındaydı bizimkiler baya iyi bi defans yaptı atakta çok yapamadı ama o kerim aktürkoğlu var ya of ciğerini yerim onun baya iyi maçtı