Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Her oyunda her şeye sahip olmak istemenin farklı söyleniş ve yazılış şekli bence ve o yüzden hastalık ve bende çok hastayım :D ama keyifli valla :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
bağımlılık yapıyor kesinlikle. ama hilesizde keyif veriyor bana

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
Bunu hastalık haline getirenlerde var zevk almak için kullananlarda ben zevk tarafındayım istesem de hilesiz oyanayabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hile kullanmak bir bağımlılık bence her yeni oyuna başladığınızda zaman önce hile ariyorum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Açıkcası csgo da hile kullanınca bana oyun gayet kolay geldi hileyi kapatınca duvar arkasında adam aramaya başladım galiba hastayım
Post automatically merged:

Hile kullanmak bir bağımlılık bence her yeni oyuna başladığınızda zaman önce hile ariyorum
Ben daha çok eskiden mobil oyunlarda arardım ama artık hastayım pc oyunlarında da göz ucuyla bakıyorum hileye

oluyor tabi ki hileyle bir yere kadar keyif alırsın
dostum bir yere kadar değil sonsuza kadar keyif alırsın çünkü güç bizde :D

bağımlılık yapıyor kesinlikle. ama hilesizde keyif veriyor bana
Dostum hilesizde keyif verebilir ama hile varken daha keyifli ya gerçekten bak ya da ben hastayım yani bilmiyorum sizce

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben csgoda hile kullandım uzunca bir süre, daha sonra hilesiz girmeyi denediğimde artık öyle alıştığım için çok zor ve saçma gelmişti. Sanırım hastalık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu? :peepoCryv2:

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hastalık olan hack kullanmayan birini Hack kullanarak yenmektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evet kesinlikle bağımlılık yapıyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
her seferinde ben böyle oluyorum
Grand Theft Auto Walking GIF by Rockstar Games

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hacklemeden oynamak eğlenceli değil. diğerlerini bilmem ama ben fikrimi söyledim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yaklaşık 6 yıllık hile kariyerim var :D gerçekten hastalık gibi normal oynayamıyorum bir oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sanmıyorum bir hastalık olduğunu eğlence amaçlı kullanıyorum tryhard oynadığım zaman kendim oynayabiliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hastalık oynadıgım yer oyunda hille açıyorum .D

cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka oyunları hilesiz de iyi oynuyorum gayet ama ne bileyim hileyle bambaska zevk veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hayır bence hile kullanmak zevk meselesi mesela bir oyun sana sıkıcı geliyordur fakat hile açınca zevk alıyorsundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...