Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beni bağımlı yaptı resmen bırakmaya çalışıyordum her ban yediğimde ama olmuyor yine başlıyorum

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bi zamandan sonra hastalık oluyor hangi oyunu oynasam nasıl hile yapıp öne geçerim diye araştırıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel bi oyun ekibin varsa hileye hacke ihtiyaç duymazsın ama yalnız kurt san işe yarar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
reis bence hiyle naısl söylyim bir cansıkıntı giderici gibi örnek bi oyunda aynı şeyleri yapmaktan bıktın Minecraft gibi cehver topla ev yap fln hiyleyi kurduktan sonra bunlara ihityacanın kalmıyor çünkü minecraft pvp bir ortmıda var yai bence ihityac ve cann sıkıntı giderici gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk zevk meselesi bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
ben canım sıkıldığı için veya ban yemek istediğim için açıyorum o nedenle bende bir sıkıntı yok ama bağımlılık yapan kişileri de tanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bazen bağımlılık yapabiliyo ama ban yedikten sonra heves geciyo yani ban yiyene kadar hastalık bence

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bana göre bir ihtiyaç haline geldi neden derseniz benim karşımdaki adamda hile kullanıyorsa ve oyunda pay2win gibi bir saçmalık varsa ben de hile kullanırım

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bağımlılık gibi diyelim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
abi hile kullananlara çok kötü sözler sarf ediliyor ve hiç bir zmn onlara karşı kötü bir şey hissetmiyorum haklı görüyorum ama bir türlü hileyi bırakamıyorum diğerlerini bilemem ama bende hastalık haline geldi sanırsam

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bencede hastalık artık nerdeyse aralıksız hıle olmadan oyun aynanmıyor

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
peki sizde sadece hack i var diye oyun yüklediniz mi?

Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
aslında hile kullanma bir hastalık olabilir çünki insana zevk veriyor hile yaparken mutlu oluyorm karşımdaki çıldırıyor bende onun çıldırması izliyorum galiba hastayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...