Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kişiden Kişiye Göre Değişiyor Kontrol Edebiliyosan Hile Kullanıp Kullanmamayı İyi Hilesiz Oyun Oynayamayanlar Var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valorant apex vb oyunlardan hile yüzünden sıkıldım eskisi gibi hilesiz oynamak istiyorum fakat olmuyor hilesiz bi oyun oynayamıyorum artık :/

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
Hilesiz oyun oynanmaz bunu hep söylerim. Örneğin valo da spoof test ederken hilesiz test ediyorum leş gibi bir oyun oldugunu anlıyorum 😂 hile ile oynayinca aşırı zevk alıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
abi şart ya hile cidden lolu artık hilesiz oynayamıyorum script giderse ne yapıcam çok merak ediyorum :D

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
knk oynadığın oyun eğlenceliyse ve hileye zevk alırsan çok eğlenirsin
Post automatically merged:

ihtiyaç ve zevk :D

Son düzenleme:
İstanbul
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yaptıkça yapasın geliyor adamların emekle kastığı şeyi sen daha hızlı yaptığın için sana daha hoş geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence hile kullanmak içgüdüsel bir şey genellikle kolay yolu seçiyoruz ama bu yol bir noktadan sonra boşlukta hissettiriyo

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile ile oynayan kişi bence o oyunun normal düzeyinden sıkılmış veya parası olmadığı için veya oyunu adaletli bulmayan kişidir karşımada hile gelse saygım sonsuzdur

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben bu şekilde zekamı kullanarak oyunlarda öne geçiyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hile kullanmayı eğlenmenin bir alternatifi olarak görüyorum ve bu beni çok eğlendiriyor özellikle bilerek legit oynamak

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bence bir hastalık/bağımlılık çünkü oynadıkça alışıyorsun ve kapattıgın zaman bişey eksik gibi geliyor sonra gidip bidaha açıyorsun kendine çekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile kullanmak kesinlikle bir hastalıktır. Ne kadar kötü olsada bağımlılık yapıyor ve enteresan şekilde zevk veriyor

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hile oyundan oyuna değişiyor. Bazı oyunlarda kullanmak gerekiyor bazılarında gerekmiyor. İyi olduğum oyunlarda kullanmaya gerek duymuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bence hastalık, veya kendini güvende hissetme içgüdüsü müdür nedir tam çözemedim.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
tam bir bağımlılık herhangi bir oyun oynamadan önce hep hilesi var mı diye bakıp ona göre oynuyorum

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hastalık demeyelim de müptelasıyız diyelim be babalık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şahsen ben lolde evade script Kullanırsam bir süre sonra hilesiz daha iyi dodge atmaya başlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valahi aynen öyle hastalıktan daha fena acil yogun bakım gibi bir sey suan kal kırideyim günceleniyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet olabilir bağımlılığa gider bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...