bende çekerdimSelamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.
Siz olsanız ne yapardınız?
afiyet olsun reis xdbizde 4 kisi 30 kisilik kekolardan dayak yemistik kız meselesi yüzünden Sağlam dayak yedim o günü unutmuyom
bulundugum bölgede uyuşturucu olayları cok dönüyor ben ve yanımda bi arkadaşım vardı bali cekmiş cocugun teki bıcak cekti ben üzerine yürüdüm falan cocuk saplıyormuş gibi yaptı sonra r yapmadıgımızı görünce cekip gitti bu olaylar yaşandıgı zaman lise 1 veya 8 sınıf olmam lazım kendine dikkat et broSelamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.
hayatını daha kötü hale getirecek şekilde adımını atma hayat bir satranç oynu gibidir eğer hamle yaptığın zaman şansa bırakırsan maalesef bok yoluna gidebilirsin fakat eğer sonraki hamlelerini düşünerek oynarsan eninde sonunda kazanırsın benim sana önerim insanlara sormadan ben nerede hata yaptımda bu duruma geldim diye düşün akabinde bunu bulduktan sonra tekrar kimseye sormadan biraz kendi kendine konuyu tartış sonucunda git ve ailenle bunu paylaş dostum ben ciddiyim bu senin onurunla alakalı bir durum değil bu tür şeyler de ne kadar haklı olursan ol yanında biri olan taraf her zaman kazanç çıkar seni destekleyecek kişiler bul kavgadan bahsetmiyorum dostum her konuda seni destekleyecek kişiler ... bu işlerin şakası olmaz iyi forumlarSelamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.