Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Korkunun ecele faydası yok diyerek saldırırdım ne yapıcam ölürsekde ölürüz :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İsterse pala çeksin ama sıkılacağının bilindiği bir silahın karşısında her insanoğlu korkar... (keko gibi oldu bi tık xd)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
bu zamanda saplayamaz hele hele lise 2 ise yemez

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

havlayan köpek ısırmaz derler saplayacak adam dırek saplardı D:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Genelde kavga çıkarmam ama öyle bir şey olsa koşup biriyle olay hakkında konuşurdum ve o kişi cezasını çekerdi ve hiç endişelenmeden giderdim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
20 kişiyimi dövmüşler .d :powerdog: VOLKAN KONAK

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kaçarım ciddi saplayak bir insan ise fakat yapamayacak bir insan ise üzerine doğru saldırırım. :thugbear:

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
herhalde gunahlarım ve sevaplarım aklıma gelirdi sonra fazla sevap işlediysem üstüne koşardım yoksa kaçardım net

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

bende çekerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...