Ekli dosyayı görüntüle 98005
resmin tamamı hocam, o açıya ne kadar vereceğimi anlayamadım, internetten dönüştürücü diye bir site vardı 8,3° gösterdi onu verdim, ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ekli dosyayı görüntüle 98006
dediğiniz kısımda akıllı diye bir şey çıkmıyor hocam
Bu tezgah mandrenin teknik resimi değil mi dostum ? Cnc freeze aleti takım tutucu denilir
Oradaki yay açısını dönüştürdüğünde 8 derece bir kanal görüyor en dış cap oradaki kanal yüksekliği çapı 44.45 demiş 2mm de tam kanal genişlik ölçüsü vermiş
Oradaki 8 derecelik kanal cnc tezgagına bu kafayı oturrtuğunda o kanala bilya oturarark mandreni yerine sabitlemesidir
Yüzey kalitesi olarakta 08 lik Istemiş senden bu demek oluyor ki yüksek kalite 1. Sınıf taşlama işlemeli yüzey istiyor
Bu demek oluyor ki yüksek kaliteli hss çelikten yapılma demek oluyor
Teknik resimdeki parça resmi budur dostum
Bu Teknik resimdeki ölçüleri veren mühendis el ile ölçü vermiş her yerden böyle bulmaca gibi teknik resim olmaz
Adam gibi bilgisayardan ölçülendirlmiş çıktı vermesi gerekli
Böyle ölçü veren mühendise yada teknik ressama rahat sövebilirsin dostum
Hem böyle is olmaz hemde böyle ölçü olmaz bu teknik resimi en bilmeyen adamın bile rahat bir biçimde okuması gerekli ,bu teknik resim tasarımını kim yaptıysa bu kağıdı ona ver adam gibi anlaşilır resim versin sana
Örnek olarak çap işlemelerimde tolerans paylarinı vermiş ama anlaşılır değil karınca duası gibi yazmış