SSD'nin bilgisayara etkisi ne kadar olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
SSD ciddi bir fark yaratıyor fakat oyun performansına etki etmez. Eğer HDD'den kaynaklanan donmalar, takılmalar var ise bu sorunlar ortadan kalkar. Oyun yüklenme süresi kısalır, ara ekranlarda çok beklemezsiniz. Yani fazladan oyun performansı kazandırmaz size.
Aradığım yorum gelmiş eline sağlık :) benim de laptop kullanıcısıyım HDD kullanıyorum yıllar oldu fakat ben de SSD'ye geçmeyi düşünüyorum ancak piyasaya bakınca uygun zaman değilmiş gibi geliyor :D

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hazır konu açılmışken bilen varsa soru sorayım. Bahsettiğim şekilde ssd almak istiyorum fakat bunu ''cd'' giriş yerine mi takmalıyım yoksa hdd'yi söküp hdd'nin yerine, hdd'yi de cd yerine mi takmalıyım kararsız kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aradığım yorum gelmiş eline sağlık :) Benim de laptop kullanıcısıyım hdd kullanıyorum yıllar oldu fakat ben de ssd'ye geçmeyi düşünüyorum ancak piyasaya bakınca uygun zaman değilmiş gibi geliyor :D
Dolar daha fazla artmadan al derim. FPS Drop gibi sıkıntılar yaşıyordum HDD'ken SSD aldıktan sonra düzeldi
Post automatically merged:

Hazır konu açılmışken bilen varsa soru sorayım. Bahsettiğim şekilde ssd almak istiyorum fakat bunu ''cd'' giriş yerine mi takmalıyım yoksa hdd'yi söküp hdd'nin yerine, hdd'yi de cd yerine mi takmalıyım kararsız kaldım
HDD+SSD kullanacaksan CD girişine tak HDD kullanmayacaksan HDD girişine tak

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Dolar daha fazla artmadan al derim. FPS Drop gibi sıkıntılar yaşıyordum HDD'ken SSD aldıktan sonra düzeldi
Post automatically merged:

HDD+SSD kullanacaksan CD girişine tak HDD kullanmayacaksan HDD girişine tak
hdd+ssd kullanmayı düşünüyorum da ssd'yi cd giriş yerine takarsam yazma okuma hızında düşüşle karşılaşır mıyım emin olamadım

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka sana şöyle söyleyim ssd taktıktan sonra başlat düğmesine basmamla açılması 3 sn falan

ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Aradığım yorum gelmiş eline sağlık :) benim de laptop kullanıcısıyım HDD kullanıyorum yıllar oldu fakat ben de SSD'ye geçmeyi düşünüyorum ancak piyasaya bakınca uygun zaman değilmiş gibi geliyor :D
Ne demek dostum :) Yardımcı olduğuma sevindim. Şu anki piyasaya bakılınca bence de uygun zaman değil. Umarım o uygun zaman bir gün gelir enflasyon en hat safhada..

Üye
5 HİZMET YILI
15 10 saniyede bilgisayarın açılır ssd alırsan

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ssd bilgisiyarın yazma okuma hızını artırır yani bilgisiyar hızlanır

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
şimdi indirmeye 2 kat el atar 1.
bilgisayarın 2 kat daha hızlı açılmasını sağlar 2. (kaliteliyse)
herhangi bir işlem için fazlasıyla hızlılık sağlar, benim bu bilgisayarımda ssd var ve 6 saniyede açılıyor, yan bilgisayarımın bile ekran kartı 140 lira, HDD var, 1,5 buçuk dakika sürüyor açılması, sen anla artık.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun yüklenme hızları dosya atarkenki hızlar her hangi bir klasörü açmak istediğinde uzun sürüyorsa tarayıcı açma hızın kısaca programları her şeyi etkiler mutlaka al ve bilgisayarın açılma hızı tabii

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
It helps load windows and games much much faster.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...