- Moderatör
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Yok SSD'de mevcut. Benim SSD kötü sanırsam 20-22 saniyede falan açılıyor.HDD'mi kullanıyorsun![]()
Yok SSD'de mevcut. Benim SSD kötü sanırsam 20-22 saniyede falan açılıyor.HDD'mi kullanıyorsun![]()
Aradığım yorum gelmiş eline sağlıkSSD ciddi bir fark yaratıyor fakat oyun performansına etki etmez. Eğer HDD'den kaynaklanan donmalar, takılmalar var ise bu sorunlar ortadan kalkar. Oyun yüklenme süresi kısalır, ara ekranlarda çok beklemezsiniz. Yani fazladan oyun performansı kazandırmaz size.
SATA 2'ye bağlı ise normal Benimki SATA 2'ye bağlı 15 saniye(10sn bios ekrani)Yok SSD'de mevcut. Benim SSD kötü sanırsam 20-22 saniyede falan açılıyor.![]()
Bilemiyorum, ancak sıkıntı olmuyor.SATA 2'ye bağlı ise normal Benimki SATA 2'ye bağlı 15 saniye(10sn bios ekrani)
Dolar daha fazla artmadan al derim. FPS Drop gibi sıkıntılar yaşıyordum HDD'ken SSD aldıktan sonra düzeldiAradığım yorum gelmiş eline sağlıkBenim de laptop kullanıcısıyım hdd kullanıyorum yıllar oldu fakat ben de ssd'ye geçmeyi düşünüyorum ancak piyasaya bakınca uygun zaman değilmiş gibi geliyor
![]()
HDD+SSD kullanacaksan CD girişine tak HDD kullanmayacaksan HDD girişine takHazır konu açılmışken bilen varsa soru sorayım. Bahsettiğim şekilde ssd almak istiyorum fakat bunu ''cd'' giriş yerine mi takmalıyım yoksa hdd'yi söküp hdd'nin yerine, hdd'yi de cd yerine mi takmalıyım kararsız kaldım
hdd+ssd kullanmayı düşünüyorum da ssd'yi cd giriş yerine takarsam yazma okuma hızında düşüşle karşılaşır mıyım emin olamadımDolar daha fazla artmadan al derim. FPS Drop gibi sıkıntılar yaşıyordum HDD'ken SSD aldıktan sonra düzeldi
Post automatically merged:
HDD+SSD kullanacaksan CD girişine tak HDD kullanmayacaksan HDD girişine tak
Deneyip görmen lazım. SATA 2 ise max 300mb/s SATA 3 ise 600mb/shdd+ssd kullanmayı düşünüyorum da ssd'yi cd giriş yerine takarsam yazma okuma hızında düşüşle karşılaşır mıyım emin olamadım
Ne demek dostumAradığım yorum gelmiş eline sağlıkbenim de laptop kullanıcısıyım HDD kullanıyorum yıllar oldu fakat ben de SSD'ye geçmeyi düşünüyorum ancak piyasaya bakınca uygun zaman değilmiş gibi geliyor
![]()