Bu tip oyunları seven kitle çok, Oyunda yapılacak çok şey var yani ben bu oyunu bitiricem deyip oturduğunda kolay kolay bitiremezsin. Minecraft gibi düşün ve çeşitlilik fazla baya aktivite yapabiliyorsun.Bu oyunun böyle aşırı sevilmesinin nedeni ne? Anlayamadım, oyunun videolarına falan da baktım bana bu kadar abartılacak bir şeymiş gibi gelmedi. Kaçırdığım ne var?
(401,468) %98 olumlu, yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın millet kafayı yemiş oyun içinHerkes seviyor diye 2 3 gün önce bende aldım ama hiç oynamadım abartılacak oyun mu?
yapılcak cokk sey var cünki. oyuna gir başlarda zorlanırsın ardından oyuna sararsın. yapılcak cok sey varBu oyunun böyle aşırı sevilmesinin nedeni ne? Anlayamadım, oyunun videolarına falan da baktım bana bu kadar abartılacak bir şeymiş gibi gelmedi. Kaçırdığım ne var?
Yorumları okudum bağımlılık yapıyor oyun bitmiyor en iyisi oynamayacağım(401,468) %98 olumlu, yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın millet kafayı yemiş oyun için
terrarianın çok büyük bir aksiyon tarafı ve set çeşitliliği var hocam bu bildiğin çitlik rpg oyunu, tek ortak noktaları 2d olmaları bunu birlikte oynasan da pek bir şey ifade etmiyo bana sankiEskiden terraria oynanması gibi bence. Arkadaşlarımıza tavsiye ederdik veya arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine oynardık oyunu. Böyle böyle kitlesi genişlerdi. O zamanlar birlikte oynayınca çok zevkli gelirdi ama şimdi 10dk bile oynayamam mesela
tek sınır hayal gücünBu tip oyunları seven kitle çok, Oyunda yapılacak çok şey var yani ben bu oyunu bitiricem deyip oturduğunda kolay kolay bitiremezsin. Minecraft gibi düşün ve çeşitlilik fazla baya aktivite yapabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?