Çözüldü Steam çevrimiçi hizmetlere bağlanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Age of empires 3 definitive edition giriyorum steam çevrimiçi hizmetlere bağlanamıyorum multiplayer giriş yapmıyor sorunu bilen varmı acaba? oyunu silip tekrar yüklendi,steam de silinip tekrar yüklendi ama aynı hata var.

Çözüm
1.Steam Ağına Bağlanılamıyor – Steam’in İnternet Protokolünü Değiştirin

Steam veri aktarımını yapabilmek için UDP isimli bir internet protokülünü kullanır. Bu ismi TCP olarak değiştirirsek ağ hatasını ortadan kaldırma ihtimalimiz mevcut. Bunun için de gerekli birkaç adım;
> Masaüstünden Steam kısayoluna sağ tıklıyoruz ve özellikler seçeneğini açıyoruz. Eğer uygulamamızın kısayolu masaüstünde bulunmuyorsa, programın yüklü olduğu dosyayı açıp Steam.exe seçeneğine sağ tıklayıp ”Kısayol Yarat” kısmından kısayol yaratabiliriz.
> Girdiğimiz özellikler kısmından hedef sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan kutucuğun sonuna bir boşluk bırakarak TCP uzantısını ekleyip tamam diyerek işlemi bitiriyoruz.
> Son adımımızda Steam simgesine çift...
46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
steam mi kapat, modemi bi resetle tekrar bağlan.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eğer oyun dışında steam bağlantı sorunu yaşıyorsan öncelikle çevrimdışı modda ayarlarını kontrol etmelisin . Bu söylediğine benzer bir durum daha önce yaşadım fakat int kaynaklı bir sorun yani ağ bağlantılarını kontrol etmelisin

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI

Steam veri aktarımını yapabilmek için UDP isimli bir internet protokülünü kullanır. Bu ismi TCP olarak değiştirirsek ağ hatasını ortadan kaldırma ihtimalimiz mevcut. Bunun için de gerekli birkaç adım;
> Masaüstünden Steam kısayoluna sağ tıklıyoruz ve özellikler seçeneğini açıyoruz. Eğer uygulamamızın kısayolu masaüstünde bulunmuyorsa, programın yüklü olduğu dosyayı açıp Steam.exe seçeneğine sağ tıklayıp ”Kısayol Yarat” kısmından kısayol yaratabiliriz.
> Girdiğimiz özellikler kısmından hedef sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan kutucuğun sonuna bir boşluk bırakarak TCP uzantısını ekleyip tamam diyerek işlemi bitiriyoruz.
> Son adımımızda Steam simgesine çift tıklayıp açalım.

daha detaylı olarak şu sayfadan yardım alabilirsiniz (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eğer oyun dışında steam bağlantı sorunu yaşıyorsan öncelikle çevrimdışı modda ayarlarını kontrol etmelisin . Bu söylediğine benzer bir durum daha önce yaşadım fakat int kaynaklı bir sorun yani ağ bağlantılarını kontrol etmelisin
tamam dır kontrol edicem.

> Son adımımızda Steam simgesine çift tıklayıp açalım.

daha detaylı olarak şu sayfadan yardım alabilirsiniz (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
detaylı cevap verdiğin için sağol knkm :) deniyeceğim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...