konuyu yanlış yere açtıysam düzeltebilir misiniz öncelikle steam guard yok hesapta,k.adını ve e postasını unuttum hesabın şifrelerim hep aynıdır zaten k.adı ile e postada aynı bunuda biliyorum ama sorun şu e postayı unuttum nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz
Hocam, galiba yapılacak bir şey yok gibi en son hatırladığınız kullanıcı adlarını veya e-postaları deneyiniz. Pek bir işe yaramaz lakin başka bir hesaptan steam'e destek talebi oluşturabilirsiniz. Konu hakkında pek bir fikrim yok aklımdan geçen olası durumları yazdım.
aynısı benımde başıma gelmişti hocam normal bir steam hesabından desteğe mesaj at hatırladığın e postanı yaz yada nickini biliyorsan onuda yaz hesabının tanınmasını sağlayacak bişeyler yazsan sana epostanın başını ve sonunu göndereceklerdir
böyle bir durumda yapacak birşey yok bir şekilde destekle iletişime geç onlarıda ıkna etmen gerekecek hangi cihazdan girdiğin felan vs. enson hatırladıkların zaten eger hesap senınse onlar bir şekilde sana verecekler tabi bunca kişinin arasında senle ılgılenırlerse
Hesabınızı sihirbaz aracılığıyla kurtarmayı deneyin veya Steam Destek ile iletişime geçin:
Hesabınızı sihirbaz aracılığıyla kurtarmayı denemek için yardım sitesini kullanın veya yapamazsanız Steam Destek ile iletişime geçin.
Hesap kurtarma işlemini sihirbaz üzerinden tamamlayamazsanız Steam Destek, hesabın size ait olduğunu doğrulayacak ve sizin için kurtaracaktır.