Steam E-posta unuttum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
konuyu yanlış yere açtıysam düzeltebilir misiniz :) öncelikle steam guard yok hesapta,k.adını ve e postasını unuttum hesabın şifrelerim hep aynıdır zaten k.adı ile e postada aynı bunuda biliyorum ama sorun şu e postayı unuttum nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam, galiba yapılacak bir şey yok gibi en son hatırladığınız kullanıcı adlarını veya e-postaları deneyiniz. Pek bir işe yaramaz lakin başka bir hesaptan steam'e destek talebi oluşturabilirsiniz. Konu hakkında pek bir fikrim yok aklımdan geçen olası durumları yazdım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aynısı benımde başıma gelmişti hocam normal bir steam hesabından desteğe mesaj at hatırladığın e postanı yaz yada nickini biliyorsan onuda yaz hesabının tanınmasını sağlayacak bişeyler yazsan sana epostanın başını ve sonunu göndereceklerdir

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
desteğe ticket/mesaj at. bildiğin bilgileri yolla, seni doğrulamalarını bekle. olursa hesabını geri alırsın

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
böyle bir durumda yapacak birşey yok bir şekilde destekle iletişime geç onlarıda ıkna etmen gerekecek hangi cihazdan girdiğin felan vs. enson hatırladıkların zaten eger hesap senınse onlar bir şekilde sana verecekler tabi bunca kişinin arasında senle ılgılenırlerse

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Steam destege kanıtlarla beraber gidersen belki şansın olur

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Maalesef düşük bir olasılık. Oyun desteğiyle iletişime geçince de bulunabilmesi düşük bir ihtimal.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu imkansız gibi bişey kanka malesef

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İşin çok zor ama setam destekle iletişime geç belki bir şans bulursun.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Mailin unuttuysa geri almanın bir yöntemi yok hatırlamadan başka

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
100/40 gibi oranın var destekle iletişime geçtiğin zaman oda baya bi uğraşman lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hesabınızı sihirbaz aracılığıyla kurtarmayı deneyin veya Steam Destek ile iletişime geçin:
Hesabınızı sihirbaz aracılığıyla kurtarmayı denemek için yardım sitesini kullanın veya yapamazsanız Steam Destek ile iletişime geçin.

Hesap kurtarma işlemini sihirbaz üzerinden tamamlayamazsanız Steam Destek, hesabın size ait olduğunu doğrulayacak ve sizin için kurtaracaktır.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hesaba telefon numarani eklediysen ordan hesabıma giris yapamiyorum diyip seceneklerde vardir tam yardımcı olamiyorum kusura bakma telefondayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...