Seçkin Üye
Arkadaşlar geçen pubg aldım artan paraylada tom clancy rainbow aldım ama oyunu beğenmedim 26 tlmi iade ettim 26 tl beklenen yazıyor cüzdanımda o ne zaman kullanılabilir olucak
benim 12 saat oldu gelmedi 24 saat içinde gelir herhaldeYav bilmeyenler yorum yapmasın 12 saat içinde gelir
benim 12 saat oldu gelmedi 24 saat içinde gelir herhalde
Younluk Var Ondan 24 saat olabilir.Bende 12 saatte geliyor anlamadım sende niye gelmediğini
Benimki İninal ya sorun olmazBazı iadeler banka tarafından bloke edilebiliyor, Bankayı aramakta fayda var![]()
Eğer iade steam cüzdanına gerçekleşicekse 24 saat içinde iade gerçekleşir ama ıninal vb kartlara yapılacaksa 15 günü bulabilir .Benimki İninal ya sorun olmaz![]()
Steam Cüzdanına Gelecek bekliyoruz işte gelsinde 2-3 hesap alsak csgoEğer iade steam cüzdanına gerçekleşicekse 24 saat içinde iade gerçekleşir ama ıninal vb kartlara yapılacaksa 15 günü bulabilir .
bekliyoruz vallaha hesapta hile açmaya korkuyorum ban yerse 60 tl bi hesapta kalcak ne alayım 60 tl ye ben ban yerseBenim 8 TL 2 günde anca steam cüzdanına geldi![]()
ne almıştınkiBenim 8 TL 2 günde anca steam cüzdanına geldi![]()
Wallpaper engine aldım baktım herşey paralı bastım iadeyine almıştınki)
Steam hesabının ban yediğine hiç şahit olmadımbekliyoruz vallaha hesapta hile açmaya korkuyorum ban yerse 60 tl bi hesapta kalcak ne alayım 60 tl ye ben ban yerse![]()