Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben Stema kayıt olduğum e-posta adresi çalındı o e-postaya erişemiyorum Steam Guard olduğu içinde e-postayı değiştiremiyorum Steamde telefon nuamrasıda ekli değil ben bu e-postayı değiştirebilirmiyim acaba ?
Daha önceden oyun aldıysan ve kenarda köşede mail adresine gelmiş elektronik faturan duruyor ise o fatura kısmında işlem numarası bulunur o işlem numarasına göre Steam hangi e-posta ve hangi ıp üzerinden işlem yapıldığını görür bunun için steam desteğe başvurman gerekiyor bu belgeleri onlarda senden talep edecektir işlem numarasına göre alım yapılan tarih alım yapan hesaba ait e-posta adresi şimdiki ve çalındığı zaman giriş yapılan ıp adresleriyle karşılaştırma yapılarak hesabın ilk sahibi olduğuna kanaat getirilebilir. Bu şekilde sorunu çözülen binlerce kişi var fakat bu belgere erişimin yoksa veya elinin altına değilse üzgünüm.