Topladığın kartlarda tamamlanmış olan var ise kartları işleyiniz. her işleme sonrası size 100xp verilir ve bu xp'ler ile seviye atlarsınız.Hesabım 5 level , 10 level yapmak istiyorum. 100 oyundan düşürdüğüm 356 kartım var 10 level nasıl yapabilirim kendimi? Kartları cevhere mi çevirmem gerekiyor?
dostum 5 kart istiyor her oyun için , bende tüm oyunlardan 3 - 4 adet var.Steamde level atlamak için kartlar var kartları işleyerek hem profil rozeti hemde xp kazanabilirsin dostum.
Ozaman dostum elindeki tüm kartları satıp ucuz kartları satın alıp daha fazla level kasabilirsin.dostum 5 kart istiyor her oyun için , bende tüm oyunlardan 3 - 4 adet var.
cs gibi kartları ucuz olan oyunların kartlarını tamamla işleHesabım 5 level , 10 level yapmak istiyorum. 100 oyundan düşürdüğüm 356 kartım var 10 level nasıl yapabilirim kendimi? Kartları cevhere mi çevirmem gerekiyor?
Topladığın kartlarda tamamlanmış olan var ise kartları işleyiniz. her işleme sonrası size 100xp verilir ve bu xp'ler ile seviye atlarsınız.Hesabım 5 level , 10 level yapmak istiyorum. 100 oyundan düşürdüğüm 356 kartım var 10 level nasıl yapabilirim kendimi? Kartları cevhere mi çevirmem gerekiyor?