Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Süper Lig Şampiyonu Kim Olur ?
Sen İnanmazsan, ben inanmazsam kim inanacak kardeşim? Herşey inanmakla başlar. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, Allah'ın izniyle ŞAMPİYON yazdıracağız !Fenerbahçenin olmasını o kadar çok istiyorum ki ama çok zor. Sivasspor kesinlikle çok zor bir maç olucak ve mucizelere ihtiyacımız var. O yüzden Beşiktaşın olacağını düşünüyorum
Sen İnanmazsan, ben inanmazsam kim inanacak kardeşim? Herşey inanmakla başlar. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, Allah'ın izniyle ŞAMPİYON yazdıracağız !
Darağacında olsak bile
Fenerbahçeye karşı 2 puan, Galatasaray'a karşı 3 puan fark varken bence favori kesinlikle beşiktaş ama beşiktaş olur da bugün karagümrük maçında kaybederse, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.fenerbahçe olabilir ama karşıda gs var
bi ihtimal değil kral yüksek ihtimal Fenerbahçebence beşiktaş şampiyon olur bi ihtimal tabi fenerbahçede olur
Fenerbahçe alırsa 4 yıldız oluyo sanırımYa beşiktaş alacak ya da fenerbahçe her şey büyük ihtimalle bugün beşiktaşın karagümrükle olan maçında belli olur
O konuyu tam olarak bilmiyorum benim için kimin şampiyon olacağının bir önemi yok yeter ki dostluk kazansınFenerbahçe alırsa 4 yıldız oluyo sanırım
Bence de bugün kimin şampiyon olacağı belli olur. Cumartesi gününe kalacağını sanmam.Ya beşiktaş alacak ya da fenerbahçe her şey büyük ihtimalle bugün beşiktaşın karagümrükle olan maçında belli olur
Fatih Terim'in sağı solu belli olmaz, her şey olabilir