Süper üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkes aynı soruyor sorup duruyor konu açıyorum bunun için süper üye nasıl olunur en az 2 ay üye 600 yorum yanlışım varsa düzeltin ben Böyle biliyorum

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Doğru 600 yorum olduğunda sistem en fazla 1 saat sonra o rankı sana veriyor

Beyaz[Hak Yiyen Hack Yer]Zenci
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Evet dostum Üye burada da bahsediyor spam atmadan düzgünce konulara yardımcı olmalısın yoksa yetkililer tarafından mesajların silinir bir işine yaramaz 2 ay olayı tam geçerlimi bilmiyorum Kullanıcılar tıklayıp yönetim ekibinden birisine yaz onlar yardımcı olacaktır

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim benim anlamadıgım olay su simdi diyelim 300 yorum atıp onaylı olduk ve hileyi kullanabilccem peki simdi yeni üye olan biri 0 mesajla oda loaderi indirio oda pubg lite girio o kullanamıyomu yani onaylı üyeler farklı bir seymi indirio

Beyaz[Hak Yiyen Hack Yer]Zenci
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kardeşim benim anlamadıgım olay su simdi diyelim 300 yorum atıp onaylı olduk ve hileyi kullanabilccem peki simdi yeni üye olan biri 0 mesajla oda loaderi indirio oda pubg lite girio o kullanamıyomu yani onaylı üyeler farklı bir seymi indirio
bazı hilelerin yetki seviyeleri farklı örnek veriyorum ben daha onaylı üyeyim black squad hilesini kullanamıyorum ama süper üye olan birisi geldiğinde programın sitesinden seçip kullanabiliyor

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Duyurular bölümünde Üye Grupları ve Özellikleri konu başlığına göz atarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim tam anlamadım sana zahmet anlatırmısın düzgün bi

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen inşallah bizde süper üye olacağız yakında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...