Süper Üye
hesaplar 100 yılmı yiyor yoksa bu bilgisayardan birdaha pubg lite oynamayacaksanız diyorsa hwid yemişsindir ya hesap banıysa yüklediğin programları gözden geçir istersen hocam bi
Merhabalar; Öncelikle geçmiş olsun. Sunucunun kendi discord hesabının sohbet kanalındayım. Oradan da yardımcı olabilirim. Fakat öncelikle buradan sorununuza ve discorda ulaşamayanlar için de genel bir bilgilendirme yapmış olayım.evet arkadaşlar pubg lite da daha önce paralı hile kullandım banlandım ( format ) atıyorum Sürekli Yeni hesaplarda banlanıyor .Şuana kadar 7 8 tane hesap gitti.Bana çözüm bulacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler. NOT : Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın moderetör arkadaşlar doğru yere taşırsa sevinirim.
hocam sen şu pcni bi sağlam bi anti virüs programıyla tarattınmı var demekki bi uygulama veya exe dosyası o srun yaratıyor anlaşılan yoksa yememen lazım@Ahmet Sezer 03 hesaplar % 100 yıl yiyor Ama format atıyorum banlandığımda % temp% dosyalarını sildim yani illegal programları yüklemediğim halde direk 100 yıl yiyor
Format attıp düzelmediyse hwid yemiş ola bilirsin@06efsaneli hesap açınca oyuna girince ilk elde banlanıyor.
Araplar zengin adamlar, altlarında petrol var asgari gelir 10.000$ seyrinde olunca harcayacak bir yerler illaki buluyorlar. Sizler de onlara ayak uydurcam diye günlüğüne 10-15tl den başlayan ve çoğu da işe yaramayan hileler ile geçiniyor gidiyorsunuz. Tabi ki herkes ister biraz ayrıcaklıklı olayım çok killer toplayayım millet beni görsün izlesin ama çoğu da oyunu bildiği için basit bir "R" tuşu ile sizi inceleme altına da aldırtabileceğini unutmamak da gerekiyor. Reportlar incelenmez demeyin, her yerde birinin güvenliği teftişlediğini unutmayın. Burada bileabi paralı hile kullanmak ayrı muhabbet de pubg lite için paralı hile ayrı bi kafa çok gereksiz
Need to clean your system because the cheat still in your system