Sürekli Ban yiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hesaplar 100 yılmı yiyor yoksa bu bilgisayardan birdaha pubg lite oynamayacaksanız diyorsa hwid yemişsindir ya hesap banıysa yüklediğin programları gözden geçir istersen hocam bi

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
fixlenmiş hile kullanımı ban sebebidir lütfen güncel hileler deneyiniz ve yeni hesaplara ban yeme durumu ise bilgisayrda o üçüncü şahıs programları silip denemeniz lazım yoksa oyun görüyor iyi forumlar dilerim

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@emrah3363 kardeşim ben normal kullandım banlandım sağol

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
evet arkadaşlar pubg lite da daha önce paralı hile kullandım banlandım ( format ) atıyorum Sürekli Yeni hesaplarda banlanıyor .Şuana kadar 7 8 tane hesap gitti.Bana çözüm bulacak arkadaşlara şimdiden Teşekkürler. NOT : Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın moderetör arkadaşlar doğru yere taşırsa sevinirim.
Merhabalar; Öncelikle geçmiş olsun. Sunucunun kendi discord hesabının sohbet kanalındayım. Oradan da yardımcı olabilirim. Fakat öncelikle buradan sorununuza ve discorda ulaşamayanlar için de genel bir bilgilendirme yapmış olayım.
Çoğu oyunda Yöneticilik ve yazılım geliştirme ekibinde yer alan biri olarak anti-hile programlarının çalışma mantığı 3. part yazılımları denetlemek ve onları engellemektir. Sizin paralı olarak kullandığınız hilenin neyle giriş yaptığını ve nerelere dokunduğunun ve nereden tespit edildiğini çözüp ona göre kullanmanız gerekiyordu. Hile demek zaten hesabı gözden çıkartmak demektir. Hiç bir hile yapımcısı size yakalanmıyacaksınız diye garanti vermez, VEREMEZ. Gelelim probleminizin çözümüne hileye para yatırmanın mantıklı olmadığını bu site sizlere benim sadık kullanıcım ol ben sana tüm her şeyi sunarım diye kendi hilelerini test ederek yayınlıyor ve o bile sizi uyarırken satın almanız da doğru gelmedi. Umarım bir daha hile yüzünden hesap kaybetmez ve eğlenceli bol fraglı oyunlar oynarsınız. Tekrar geçmiş olsun.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
abi paralı hile kullanmak ayrı muhabbet de pubg lite için paralı hile ayrı bi kafa çok gereksiz

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@Ahmet Sezer 03 hesaplar % 100 yıl yiyor Ama format atıyorum banlandığımda % temp% dosyalarını sildim yani illegal programları yüklemediğim halde direk 100 yıl yiyor

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bu konuyla alakalı degil ama hile açıyorum /load emit fail bu hatayı veriyor biliyormusunz neden oldugnu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@Ahmet Sezer 03 hesaplar % 100 yıl yiyor Ama format atıyorum banlandığımda % temp% dosyalarını sildim yani illegal programları yüklemediğim halde direk 100 yıl yiyor
hocam sen şu pcni bi sağlam bi anti virüs programıyla tarattınmı var demekki bi uygulama veya exe dosyası o srun yaratıyor anlaşılan yoksa yememen lazım

♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
zaten bu site bütün gerekli paylaşımlar yapıyor lütfen daha dikkatli olalım

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@Neaden discordan anlamıyorum indiririm bana özelden yazabilirsin Buna çözüm varmıdır?

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
eğer hile açmadan direk banlanıyorsan ip ban yemiş olabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@Ahmet Sezer 03 kardeşim formattan sonra direk oyunu indiriyorum eski setup u bile kurmuyorum ekran kartı vs vs tüm driverları kurdum tekrar ilk elde 100 yıl yiyor .

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
abi paralı hile kullanmak ayrı muhabbet de pubg lite için paralı hile ayrı bi kafa çok gereksiz
Araplar zengin adamlar, altlarında petrol var asgari gelir 10.000$ seyrinde olunca harcayacak bir yerler illaki buluyorlar. Sizler de onlara ayak uydurcam diye günlüğüne 10-15tl den başlayan ve çoğu da işe yaramayan hileler ile geçiniyor gidiyorsunuz. Tabi ki herkes ister biraz ayrıcaklıklı olayım çok killer toplayayım millet beni görsün izlesin ama çoğu da oyunu bildiği için basit bir "R" tuşu ile sizi inceleme altına da aldırtabileceğini unutmamak da gerekiyor. Reportlar incelenmez demeyin, her yerde birinin güvenliği teftişlediğini unutmayın. Burada bile :) Hatta şu an bile...

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bana hwid veya IP Ban yemiş olabilirsiniz diyen arkadaşlar Çözüm olarak Ne yapmam gerektiğini özelden yada anlatabilecek varsa dinlerim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Need to clean your system because the cheat still in your system

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hwid changer programı ücretsizi iş görürmü !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...