Sürekli dizi izlenecek site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
googlede bi sürü bulursun ara yüzü sana en uygun gelenle devam et. Bence en kaliteli diziwatch ama arayüzü kötü .

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
herked ama herkes diziwatch yazmış ama altyazısı yok sadece dümdüz ingilizce konusuyor herifler
Yok kardom yanlışın var. Altyazısı var ve günceller. Ben mesela anime izliyorum sürekli. En güzel hiç donmadan oradan izleniyor. Fakat takip etmek mümkün değil arayüzü kötü. Takip etmek derken yeni bölüm vb. gibi. Örnek link at dicem yada bana izlemeyi denediğin film yada diziyi söyler misin bi bakayım.
Post automatically merged:

herked ama herkes diziwatch yazmış ama altyazısı yok sadece dümdüz ingilizce konusuyor herifler
Şimdi baktım videonu izlerken filmi vb. hani durdur başlat yeri varya altta. Dakika vb. gösteriyor. İşte onun en sağında kulaklık işareti var. Ordan Türkçe yada ingilizce olarak değiştiriyorsun. Onun hemen sağında alt yazı işareti gibi bişi var. Onu kapat yapmışsındır. Ordan türkçeyi seç yada ingilizceyi kafana göre. Diziwatchdan bi dizi açıp söyledim. Eğer senın açtığında yoksa belki o dizide sorun vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dizibox yılların sitesidir. Ben aradığımı bulduğum sürece başka site tercih etmiyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam cartoonnetwork den izliye bilirsin 1080 p kalite sunuyor fena deyil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...