Onaylı Üye
hdfilimcehennemi
6-7 sezonun altyazısı yok.diziwatch goat
herked ama herkes diziwatch yazmış ama altyazısı yok sadece dümdüz ingilizce konusuyor heriflergooglede bi sürü bulursun ara yüzü sana en uygun gelenle devam et. Bence en kaliteli diziwatch ama arayüzü kötü .
Yok kardom yanlışın var. Altyazısı var ve günceller. Ben mesela anime izliyorum sürekli. En güzel hiç donmadan oradan izleniyor. Fakat takip etmek mümkün değil arayüzü kötü. Takip etmek derken yeni bölüm vb. gibi. Örnek link at dicem yada bana izlemeyi denediğin film yada diziyi söyler misin bi bakayım.herked ama herkes diziwatch yazmış ama altyazısı yok sadece dümdüz ingilizce konusuyor herifler
Şimdi baktım videonu izlerken filmi vb. hani durdur başlat yeri varya altta. Dakika vb. gösteriyor. İşte onun en sağında kulaklık işareti var. Ordan Türkçe yada ingilizce olarak değiştiriyorsun. Onun hemen sağında alt yazı işareti gibi bişi var. Onu kapat yapmışsındır. Ordan türkçeyi seç yada ingilizceyi kafana göre. Diziwatchdan bi dizi açıp söyledim. Eğer senın açtığında yoksa belki o dizide sorun vardır.herked ama herkes diziwatch yazmış ama altyazısı yok sadece dümdüz ingilizce konusuyor herifler
telifli diziler yok orada +donuyorDizibox yılların sitesidir. Ben aradığımı bulduğum sürece başka site tercih etmiyorum.
Ne alakasi var bunla çiz gi film kanalı değil bucartoonnetworkte var