takipçi beğeni yorum atabilen bi sistem yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
beyler ben webde görüyom adamlar takipçi beğeni satıyor onlar o takipçiyi falan o hesaba nasıl atıyor nasıl bir sitem var yardımcı olacak varsa yardım edebilirmi

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
İnternette Çok Kolay Bir Şekilde "İnstagram Bot Scripti" Yazarak Bulabilirsin.

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle bir script bularak işe başlamalısın ki sanılanın aksine piyasada ki tüm warez scriptler sorunlu eğer ücretli script alamayacaksan boşuna uğraşma. Ardından bir domain ve hosting alarak scripti kurmalısın. Kurduktan sonra da user kasman lazım ki bu da çok zor bir aşamadır. Bunu da ücretli bir şekilde çoğu siteden alabilirsin ama buna uğraşmaya değmez..

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tmm yaptın herşeyi hazırladın user gerekiyo ücretsiz zor bulursun ücretli alacaksanda zaten yarısı şifresini değiştiryo zor iş yani bence bulaşma hiç

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ha eğer hepsini yaptım ama user kaldı dersen ; Instagram'da rek lam vererek siteni tanıttırabilirsin. Her giriş sağlandığında da 1 user sağladığın için belki tutturursan google'da vs. üst sıralarda çıkarsan kendi kendine user kasabilirsin bunun için de SEO bilginin olması lazım.

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
dostum instagram bayi script yazarak xampp içine atabilirsin ama başkaları giremez tek sen girersin

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
isteyene user bulmakta kolay warez scripte pre proxy eklemekte kolay yeterki istesin ve araştırsın

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kolayı var sosyal medya asistanına gir netten.
sonra hesap aç. zaten orda nasıl yapılcagını anlarsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...